Mariana de la Puterea Dragostei, surprinsă într-o ipostază incredibilă! Concurenta a făcut șpagatul în gală, dar i s-au văzut chiloții

Mariana de la Puterea Dragostei a făcut șpagatul în gală, dar i s-au văzut chiloții.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din casa iubirii, mai ales pentru admirația pe care i-o poartă lui Jador, care, zic unii concurenți și susținători, ar fi transformată într-o mică ”obsesie”.

Citeste si: Imagine incredibilă cu Bianca și Livian de la Puterea Dragostei! În ce ipostază rușinoasă au fost prinși

În urmă cu o zi, când Bogdan Mocanu și Andra Volos au fost eliminați de la Puterea Dragostei, aceștia au făcut o fotografie de grup cu mai mulți concurenți, fiind prezentă și Mariana Susarenco. Concurenta de la Puterea Dragostei a ales să facă șpagatul, dar un detaliu s-a ”strecurat” în poză, astfel că nu a realizat că i se vede lenjeria intimă. Iată imaginea mai jos:

fara descriere

Citeste si: Fosta ”ispită” George, fratele lui Alex Zănoagă, despre copilul Siminei de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Mesajul primit de Ștefania,  la un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei! Nu se aștepta la asta!

Mariana de la Puterea Dragostei, schimbare de look pentru Jador! 

Mariana de la Puterea Dragostei a luat o decizie de dragul lui Jador, concurentul din casa iubirii. Concurenta Mariana a decis să se tundă, să își facă un look fresh, de dragul lui Jador. Astfel, Mariana și-a făcut breton! Uite cum arată acum concurenta de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei s-a întors acasă pentru a celebra ziua de naștere a bunicii sale

Concurenta de la Puterea Dragostei, Mariana Susarenco, cea care a câștigat nenumărate premii cu titlul de ”MISS”, a revenit acasă pentru puțin timp pentru a celebra ziua de naștere a bunicii sale. Bunica sa a împlinit vârsta de 83 de ani.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate