Mario Iorgulescu a fost filmat înainte de tragicul accident din Capitală! Rula cu 130 km/h

Mario Iorgulescu a fost filmat în București, conducând cu 130 km/h!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost filmat în Capitală conducând cu peste 130 km/h! El a fost filmat înainte de tragicul accident de pe Șoseaua Chitilei, unde un tânăr de 24 de ani, Dany Vicol, și-a pierdut viața.

Mario Iorgulescu conducea un bolid de lux pe străzile Capitalei, depășind viteza legală, având 130 km/h, fără să îi fie teamă de consecințele care ar fi putut urma.

Sursă imagini: Capturi video Cancan

Citeste si: Mario Iorgulescu, tratat în luxul lui Berlusconi! Imagini din spitalul unde a fost transferat

fara descriere

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu face progrese în privința stării sale de sănătate! De aproape o lună, Mario Iorgulescu luptă să supraviețuiască după gravul accident de circulație în urma căruia a omorât un bărbat în vârstă de 34 de ani. Controversatul fiu al șefului LPF a stat internat două săptămâni, în stare foarte gravă, la Spitalul Elias din Capitală, timp în care medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viața, iar acum, se află la o clinică de lux din Milano.

Citeste si: Măcelul din Piața Constituției: Poliția face percheziții în București în această dimineață

Citeste si: Gabi Cristea, cu fetițele la spital! Întâi a fost micuța Iris, acum a dat vestea și despre Victoria

Mario Iorgulescu a fost la un pas de moarte

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu au fost de la început contradictorii, de la declarațiile unor martori oculari, conform cărora tânărul de 24 de ani ar fi plecat de la locul faptei pe picioarele lui la Salvare până la vești de-a dreptul cutremurătoare, de genul că organele lui ar fi cedat. ”A trebuit să treacă pe dializă, pentru ca rinichii să îi funcționeze normal. Situația sa este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină", au dezvăluit persoane de la față locului pentru WOWbiz.ro, la vremea respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate