Melania Trump, deranjată de gestul soțului ei, Donald Trump! Imaginile care spun totul

Aflați la un eveniment sportiv, Melania Trump a părut deranjată de gestul soțului său.

Distribuie pe:

Gestul primei doamne a stârnit controverse în mediul online. Cu ce a surprins Melania Trump, la un eveniment important


In articol:

În timpul imnului Americii, Donald Trump a luat-o de mână pe soția sa, însă ea nu a părut prea bucuroasă de gest, motiv pentru care și-a retras mâna într-un mod evident.

Filmulețul apărut pe rețelele de socializare a stârnit un val de controverse, unii internauți pornind șirul ironiilor pe seama cuplului prezidențial.

“Indiferent ce ar face, liderul de la Casa Albă ajunge la mâna Melaniei”, este una din remarcile amuzante apărute pe internet.

Citeste si: Doliu în televiziunea din România: "Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului..."

Citeste si: Băiatul care a scăpat din incendiul din Timișoara a rămas marcat de moartea celor patru frați: „Plânge mereu”

Citeste si: Artistul Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat! Ca și în cazul Cristinei Țopescu, a fost dorința lui ”Ca să-l iau cu mine acasă după ce nu mai e”

O altă gafă a președintelui

În timp ce America se războiește cu Iranul, un reprezentant al echipei de comunicare a președintelui Donald Trump a postat pe Twitter o fotografie cu Casa Alba, anunțând prima ninsoare din acest an.

Reacțiile nu au întârziat să apară, având în vedere că au fost anunțate 19 grade Celsius. Internauții au lăsat comentarii care vorbesc de la sine, unii spunând că în alte zone ale Washingtonului, oamenii poartă pantaloni scurți, iar alții au întrebat cât mai au de gând reprezentanții Casei Albe să mintă populația.

Nici Donald Trump nu a scăpat de criticile poporului.

„Dumnezeu şi-a aplecat privirea asupra noastră şi a spus că nu va lăsa ploaia să se abată asupra discursului meu.” a spus președintele Americii, Donald Trump, la sfârșitul unui discurs ținut de președintele Americii, Donald Trump.

Perla scoasă de președinte nu a rămas netaxată, astfel că un reporter l-a contrazis vehement.

„Nu-i adevărat! De fapt a plouat chiar în timp ce tu (Trump) vorbeai. Tocmai de aceea soţia ta avea o umbrelă în mână, iar oamenii aflaţi în jurul tău aveau pe ei pelerine de ploaie.”, a spus reporterul unei emisiuni TV.

Este deja știut faptul că predicțiile Casei Albe privind starea vremii lasă de dorit, presa considerând în proporție de 70% că postarea legată de ninsoare a fost făcută accidental iar subiectele de interes, cum ar fi conflictul cu Iranul, ar fi fost mai importante.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate