Mesajul cutremurător al lui Nicu Alifantis după decesul lui Dan Andrei Aldea: „Încerc un sentiment de vinovăție și te rog să mă ierți”

Mesajul cutremurător al lui Nicu Alifantis este unul plin de regrete şi învăţăminte.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Mesajul cutremurător al lui Nicu Alifantis se referă la soarta marilor valori care nu sunt recunoscute în România. Alifantis suferă enorm după dispariţia lui Dan Andrei Aldea. Fostul lider al trupei Sfinx amurit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la 69 de ani.

În 1981, Aldea a fugit în Belgia, apoi a cerut azil politic în Germania, unde a stat aproape trei decenii.( vezi motivul pentru care Dan Andrei Aldea a renunţat la cetăţenia română)

Citeste si: Marian Nistor de la Savoy și soția lui, Dorina, cel mai ciudat cuplu de artiști! Ce diferență de vârstă este între cei doi

Citeste si: Valentin Gheorghiu a murit: "Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare"

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre moartea lui Dan Andrei Aldea! Cu ce  probleme neștiute de sănătate se confrunta artistul care a murit în somn

“Iartă-ne, Dane. Azi îmi voi lua rămas bun de la tine, Dan Andrei Aldea. Aparent îmi voi lua rămas bun, pentru că în sufletul meu vei dăinui veșnic. Îți mulțumesc, Dan, pentru muzica ta, pentru omenia ta, pentru tot ce-ai însemnat pentru mine și pentru generația mea. Sunt onorat și îți sunt recunoscător pentru generozitatea cu care în unele momente ale vieții tale ți-ai întors privirea către mine”, a scris Alifantis.

Mesajul cutremurător al lui Nicu Alifantis: "Am sperat că vor veni să te cunoască" 

„Nu-ți ascund că în acest moment încerc un sentiment de vinovăție și te rog să mă ierți, pentru că după ce te-ai reîntors în țară nu am putut face mare lucru pentru tine. Ar fi fost de datoria mea. Meritai să fii marele OM BUN cu acte în regulă, să primești titluri culturale mai mult decât binemeritate, am sperat că vor veni să te cunoască și, mai ales să te recunoască, toți

tinerii muzicieni ca pe un Mare Guru al muzicii noastre moderne românești. Ar fi trebuit să fii pus pe cel mai înalt soclu, la care să privim cu smerenie așa cum privim la un Mare Maestru”, a continuat Alifantis.

„Iartă-mă, Dane, n-am putut fi cu nimic util și, Doamne, cât ai fi meritat și, mai ales cât mi-aș fi dorit. Din păcate ochii celor sus-puși privesc mult prea sus, iar direcția e una total greșită. Rămân în continuare convins că aprecierea unui mare artist trebuie să fie făcută cât el este în viață căci după, nu mai bucură pe nimeni, nu mai are pe cine motiva. Trăim, din păcate, într-o lume mică și meschină. Ce-i mai trist e că ne irosim valorile cu o nonșalanță pe care doar istoria o va judeca, din păcate mult prea târziu. Păcat, mare păcat, iartă-ne, Dane!”, a încheiat Nicu Alifantis.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în televiziunea din România: "Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului..."

Artistul Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat! Ca și în cazul Cristinei Țopescu, a fost dorința lui ”Ca să-l iau cu mine acasă după ce nu mai e”

Tragedie în lumea muzicii din România. Dan Andrei Aldea a murit!

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Avem restricții de Sărbători? Raed Arafat a zis clar pentru toată România

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Dezvăluirile care au cutremurat lumea sportului! ”M-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta în cap”

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies