Mihai Mitoșeru, de urgență pe masa de operație. Prezentatorul tv a fost la un pas de moarte

Mihai Mitoșeru trece prin momente cumplite. Chiar acum, prezentatorul este supus unei operații de urgență, după ce a fost la un pas de moarte.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Mihai Mitoșeru, de urgență pe masa de operație. Prezentatorul a fost la un pas de moarte


In articol:

Îndrăgitul prezentator de televiziune Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, iar în aceste momente se afllă în sala de operație. Vedeta a mers la un simplu control și a aflat că a fost la un pas de moarte. Medicii au hotărât să îl supună unei intervenții chirurgicale de urgență. 

Mihai Mitoșeru, de urgență pe masa de operație. Prezentatorul a fost la un pas de moarte

Se pare că riscurile la care s-a supus Mitoșeru au fost mult mai grave decât ar fi crezut acesta în momentul în care a decis să meargă la un simplu control de rutină.

Citeste si: Alegere grea pentru Mihai Mitoșeru! S-a îndrăgostit de o bombă sexy, dar Noemi, fosta soție, îl vrea înapoi

Citeste si: Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru, împiedicată de greva magistraţilor să câştige procesul cu miză de 50.000 de euro! Noemi se luptă în justiţie pentru banii cuveniţi tatălui ei!

Citeste si: Ce a făcut Mihai Mitoşeru când o dansatoare din buric a venit la masa lui! VIDEO

Medicii l-au băgat direct în operație, după ce l-au anunțat că a fost la un pas de moarte. Mai exact, prezentatorul tv a mers la un control de varice, iar acum trece prin clipe cumplite și este extrem de speriat, informează SpyNews. Chiar în aceste momente, Mihai se află în sala de operație. 

Mihai Mitoșeru este cu atât mai speriat cu cât și tatăl fostei sale soții s-a confruntat cu aceeași boală a varicelor, boală care i-a cauzat și decesul în cele din urmă. Astfel, medicii nici nu au vrut să stea la discuții cu Mihai și îl operează de urgență.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate