Mirela Banias a spus adevărul după ce s-a spus că resortul de lângă Cluj nu e al ei: „Da, sunt ospătăriță”

După ce Nicoleta a spus că resortul de lângă Cluj nu este al ei și că Mirela Banias este ospătăriță, Mirela Bnias a decis să spună tot adevărul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Războiul dintre Mirela Banias și ispita Nicoleta Dragne de la Insulă continuă. Nu este prima dată când blonda vorbește pe pagina ei de Instagram despre fosta concurentă, iar ea îi dă replica.

Ipsita a spus că a primit mai multe mesaje conform cărora Mirela Banias ar fi ospătăriță în resortul de lângă Cluj. „Diva lucrează acolo, din ce am înţeles de la voi este ceva ospătăriţă. Dacă serveşte la mese sau dacă este manager... bine, manager care nu ştie să vorbească limba română... Mi se pare aiurea să spui că deţii un resort care nu este al tău sau care nu a fost al tău vreodată că nu ai muncit tu vreodată pentru el, a fost al partenerului”, a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

Citeste si: Adevărul despre divorțul dintre Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli! Nu mai locuiau împreună de mult timp

fara descriere

Mirela Banias a spus adevărul

„Dacă vreți să deschideți această discuție, haideți să o deschidem 😌 pentru cei care ați văzut story-urile domniței. Da, sunt ospătăriță. Sunt ospătăriță atunci când angajații mei au nevoie de ajutor, sunt recepționer când angajații mei întâmpină o problemă și sunt șefă atunci când toate oalele se sparg. Dar, un dar important, toate aceste roluri le am la propriul meu resort, al meu și al soțului meu.

fara descriere

Eu și soțul meu am decis într-un moment să ne retragem puțin din viața tumultoasă a afacerilor, și da, am dorit să vindem Salt Resort Cojocna. Distinsa dna M.I., împreună cu soțul ei, au dorit să îl cumpere. Contract, clauze, totul făcut, însă după 3 luni am decis să anulăm contractul și să devin eu cea care se va ocupa de Resort, bineinteles am tot sprijinul soțului și mai ales al copiilor care sunt foarte implicați și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot 🙏. Noi ducem acum o viata linistita. Nu am timp de,, barfe'' pe la urechile mele. Alte nelămuriri?", a scris Mirela Banias pe reţelele de socializare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate