Moment deosebit de periculos la Românii au Talent, sezonul 11. Thomas Nistorov i-a ţinut pe juraţi în suspans

Moment deosebit de periculos la Românii au Talent, sezonul 11. Thomas Nistorov provine dintr-o familie cu renume în lumea circului.

 Thomas Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11.
Autor: Elena Popescu

In articol:

Moment deosebit de periculos la Românii au Talent, sezonul 11. Thomas Nistorov i-a ţinut pe juraţi în suspans în timpul numărului său de acrobaţie şi echilibristică.

Moment deosebit de periculos la Românii au Talent, sezonul 11

Thomas Nistorov i-a ţinut pe juraţi în suspans în timpul numărului său de acrobaţie şi echilibristică cu care a venit la Românii au Talent, sezonul 11.

Citeste si: Omul Laser din turneele lui Maluma, a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Când eram mic mă uitam la Star Wars şi eram fascinat..."

 Thomas Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11.
Thomas Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

"Una din frumuseţile circului este ceea ce ai făcut şi tu astăzi, faptul că spectatorul trăieşte într-o adrenalină şi apreciază uşurinţa şi zâmbetul şi relaxarea pe care ne-o transmiteţi nouă. Eu dacă m-aş gândi ce complicat e să-ţi mai pui o ţeavă sau un cerc, nu de asta am plătit bilet şi atunci e o împletire între pericolul vieţii şi frumuseţea ei pe care spectatorul o ia şi o duce acasă. Dacă un dresor îşi bagă capul în gura unui leu şi ăla îl mănâncă, e problema lui, nici măcar a leului.

Mi-a plăcut enorm când ai zis că mai ai un frate şi doi sori.

Să îţi lumineze viaţa, sorii şi familia ta şi să ai grijă să mergi tot timpul în echilibru între dezastru şi perfecţiune. Ce ai făcut tu astăzi s-a încheiat cu bine, deci din partea mea ai un DA!", a spus Florin Călinescu.

Citeste si: Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”- bzi.ro

Thomas Nistorov a trecut în etapa următoare de la Românii au Talent, sezonul 11, cu patru de "DA".

 Thomas Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11.
Thomas Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

Thomas Nistorov, a cincea generaţie de artişti de circ

Thomas Nistorov are 16 ani şi s-a născut şi a crescut în Italia, însă tatăl său este român. Concurentul face parte din a cincea generaţie care practică meseria de circar.

Thomas Nistorov mai are un frate şi două surori, care la rândul lor fac parte din lumea circului.

"Sunt Thomas Nistorov. Am venit la Românii au Talent ca să arăt la lume talentul meu. E prima oară când sunt într-un concurs aşa important. Emoţii sunt tot timpul, dar pe o scenă aşa de mare sunt mai multe", a spus Thomas Nistorov.

Citeste si: Dumitru Hermeneanu, unul dintre cei mai vârstnici concurenţi de la Românii au Talent, sezonul 11. Pavel Bartoş: "La 85 de ani să fii atât de bine, atât de verde"

 Thomas Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11.
Thomas Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

Thomas Nistorov a venit la Românii au Talent, sezonul 11, alături de tatăl său, Tony Nistorov, care a intrat pe scenă cu propriul său număr, după ce Thomas Nistorov şi-a încheiat momentul.

"Sunt Tony Nistorov, am 52 de ani şi mă ocup de acte de forţă, strong man. Eu sunt născut în circ. Suntem de patru generaţii circari. Eu am plecat cu mama şi cu tata ca artişti de circ. La Românii au Talent participă şi fiul meu, Thomas.

În circ nu există ceva care să nu fie periculos. Noi îl prezentăm cu facilitate, dar nu e nimic simplu. Poţi să-ţi rupi o mână, poţi să-ţi rupi un picior. Acum am palpitaţii pentru Thomas pentru că face un număr periculos", a spus tatăl lui Thomas.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Omul Laser din turneele lui Maluma, a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Când eram mic mă uitam la Star Wars şi eram fascinat..."

Petrică Uţanu, apariţie de senzaţie pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu către Smiley: "Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur"

Ştefan Ştiucă şi Trupa The Mob au susţinut un adevărat concert la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Aş plăti bilet la un concert de-al vostru"

Andreea Marin s-a măritat cu Ștefan Bănică junior pentru faimă?

Dezvăluire şoc despre Gina Pistol! Câţi bani a câştigat la Antena 1? Totul a devenit public

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

"Biden a capitulat în fața Iranului!" Rechizitoriu nemilos la adresa președintelui SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies