Momente de coșmar pentru Sorina Pintea. Acuzații de răsunet

Sorina Pintea trăiește un calvar din momentul în care a fost reținută, a precizat avocatul fostului ministru al Sănătății.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Momente de coșmar pentru Sorina Pintea. Acuzații de răsunet


In articol:

Sorina Pintea a fost dusă, din nou, la spital, numai că la clinica Ministerului Afacerilor Interne. Fostul ministru al Sănătății trece prin momente groaznice, afirmă avocatul acesteia.

Citeste si: Sorina Pintea n-a mancat nimic de 72 de ore, in arest! Reactia dura a avocatului sau: ''Acte de tortura''

Imaginile difuzate, aseară, de Antena 3 au înfățișat-o pe Sorina Pintea încătușată și încadrată de polițiști, foarte multe voci reclamând faptul că a fost pusă într-o situație umilitoare.

Citeste si: Anunțul zilei. BNR a lansat noua monedă. News Alert

Citeste si: BREAKING NEWS! Al cincilea caz de CORONAVIRUS confirmat în România

Citeste si: Cum arată, fără implanturi, bustul unei vedete de 40 de ani! Imagini WOW cu Morgana

Viorel Mocanu, avocatul Sorinei Pintea, este convins că toată scena a fost regizată, mai ales că fostului ministru al Sănătății nu i s-a pus la dispoziție o mașină adaptată stării sale de sănătatea.

De ce boală suferă Sorina Pintea

Sorina Pintea suferă de o boală autoimună foarte gravă, iar starea sa este din ce în ce mai complicată. Nu poate mânca și, conform celor declarate de avocatul său la Antena 3, este ”torturată psihic”.

Citeste si: Jador, la momentul adevărului. Secretele pe care nu le știai despre vedeta de la Puterea Dragostei. VIDEO

Citeste si: ULTIMA poză cu Ion Iliescu! Avem singura fotografie cu fostul președinte al țării după ce a împlinit 90 de ani FOTO

”Sunt patru intrări la această policlinică – s-a folosit intrarea din Splai, acolo unde era toată presa, evident, pentru a se realiza aceste imagini care nu fac decât să o pună într-o situație umilitoare. Îmi asum ce spun: sunt acte de tortură la la adresa domniei sale, dacă cumva cineva credea că stă bine cu psihicul în acest moment”, a spus avocatul Viorel Mocanu.

Citeste si: Anunțul momentului în România. Decizia e devastatoare! Prezentatoare TV a spus „Adio!”

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate