Mona de la Puterea Dragostei, prima reactie după ce s-a cuplat cu George: „Mi s-a reproșat că..”

Încă din prima ediție a emisiunii Puterea Dragostei am observat că Mona și George se plac și deja au făcut un pas important unul spre celălalt.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Mona, concurenta sezonului 3 Puterea Dragostei, s-a îndrăgostit deja?


In articol:

Sezonul 3 Puterea Dragostei a început în forță. Se pare că toți concurenții au intrat hotărâți să își găsească iubirea în casă, iar dacă prima ediție a început cu un mic conflict între Alexandra și Akebono, următoarea se anunță a fi una explozivă. 

Încep să se formeze primele cupluri în casa Puterea Dragostei, dar asta nu e tot. Concurenții au parte de primele săruturi, chiar din a doua zi. Se pare că unii dintre ei nu vor să piardă timpul. Dacă luni, 27 iulie, Alexandra și Mihai și-au făcut ochi dulci, astazi cei doi dau frâu liber pasiunii în ediția de marți, 28 iulie, și se sărută pasional. Rămâne de văzut, însă, dacă vor forma sau nu un cuplu. 

Încă din prima ediție a emisiunii Puterea Dragostei am observat că Mona și George se plac și deja au făcut un pas important unul spre celălalt. Cei doi s-au sărutat, iar Cristina Mihaela i-a întrebat dacă sunt un cuplu. George a răspuns că Da. Va dura sau nu, rămâne de văzut. 

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Breaking News. În Argeș, masca trebuie purtată și pe stradă!

Citeste si: Berna o desființează pe Bianca de la Puterea Dragostei după Marea Finală! „Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă ea!”

Citeste si: Bianca și Livian, câștigătorii Puterea Dragostei, din ce în ce mai apropiați! Bianca i-a compus câteva versuri: „Pentru omul care...”

Mona, cu gândul la George? 

Mona, concurenta sezonului 3 Puterea Dragostei, s-a îndrăgostit deja?

”Mi s-a reproșat de multe ori că sunt de gheață... eh nu toți știu că gheața se topește într-o mână caldă.”

Nicos o place pe Mona, dar aceasta își dorește să formeze un cuplu cu George, cu care s-a și sărutat. Cu toate astea, Nicos continuă să îi facă complimente Monei și îl avertizează pe George că va avea de-a face cu el dacă o rănește. 

Nicos- Este o fată deosebită din toate punctele de vedere. O apreciez foarte mult și este frumoasă. Uitați-vă la ea cât de frumoasă e (n.r Mona). Deci dacă eu voi simți că George încearcă să facă ceva ce ar putea să o rănească pe Mona, eu mă voi implica automat. 

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate