Motivul incredibil pentru care a început să plângă Gheorghe Dincă în fața oamenilor legii

Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în fața oamenilor legii, în timpul audierilor despre crimele comise.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ies la iveală noi detalii halucinante despre Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut în fața oamenilor legii că le-a sechestrat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Criminalul din Caracal ar fi început să plângă în fața anchetatorilor. În timpul anchetei și a perchezițiilor la locuința sa din Caracal, oamenii legii ar fi tăiat mai mulți pomi din curte. Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, Gheorghe Dincă ar fi început să plângă atunci când a realizat că anchetatorii i-au tăiat prunii!

Motivul incredibil pentru care a început să plângă Gheorghe Dincă în fața oamenilor legii

Incredibil, dar adevărat! Gheorghe Dincă ar fi izbucnit în plâns atunci când a văzut că polițiștii criminaliști au decis să-i taie prunii din curtea în care le-ar fi ținut ostatice pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă are tot felul de plângeri de când a ajuns în arest. Bărbatul din Caracal este nemulțumit de tratamentul de care are parte în închisoare, susține că i se servește mâncare proastă dar și că ar fi fost bătut în detenție.

Citeste si: Mama Luizei Melencu , în lacrimi! ”Nu mai suport! Nu înțeleg de ce colegele fetei mele dau declarații abia la șase luni de la dispariția ei”

Citeste si: VIDEO | Gheorghe Dincă racola femei prin anunțuri matrimoniale: „Doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină”

Citeste si: Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea din arest e prea acră! Criminalul din Caracal face reclamații peste reclamații

Criminalul din Caracal a ajuns chiar și la examinare la medicină legală, după ce a povestit că ar fi fost bătut cu bestialitate în pușcărie pentru a-și mărturisi faptele.

"Am văzut tot ce înseamnă filmări, examinare la care a fost supus Dincă. Am văzut toate imaginile, de când a intrat în cabinetele medicale, când era dezbrăcat. Am văzut cu ochii mei, nu avea vânătăi, semne. Avea tupeu, minte! Acest Dincă făcea pe victima, era penibil când le explica medicilor. Dincă e boierul acestei anchete şi procurorii îi cântă în strună", a declarat, nemulțumit, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate