Vedete

Motivul pentru care Prodanca nu l-a dat pe Ganea in judecată după ce a afirmat ca ea ar avea o legătură cu Dan Alexa! ”Sunt un om asumat”

După doi ani de la scandal, Anamaria Prodan a spus de ce nu s-a dus în fața magistraților cu Ionel Ganea!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În urmă cu doi ani, Ionel Ganea a avut o ieșire golănească la adresa impresarei Anamaria Prodan! Supărat că nu a fost el desemnat antrenor la Chiajna, ci Dan Alexa, tehnician manageriat de agentă, fostul mare internațional român a ținut să împroște un pic cu venin.

"Nu zice nimeni că Anamaria Prodan a distrus echipe?! Dar…unde sunt FC Snagov, Petrolul, Năvodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge și Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeți că joacă doar fotbaliștii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucători la Chiajna și i-a dat un bonus și președintelui de acolo. Acum și-a adus și antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relație mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte și primește și el câte ceva. Așa se se întâmplă și la Steaua, cu oierul, ciobănașul", au fost declarațiile incendiare ale Ganezului, care au pus pe jar lumea fotbalului de la noi.

Citeste si: Fiica fotomodel a Anamariei Prodan s-a dus să cumpere morcovi la New York îmbrăcată ca pe podiumul de modă: „Au înnebunit americanii când au văzut-o aşa” FOTO

Citeste si: Oana Roman, dezamăgită! A plecat în vacanță cu Marius Elisei, dar când s-a întors a mărturisit: ”Vremea nu a ținut cu noi”

Citeste si: Anamaria Prodan, distrusă de durere: „Medicii mi-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit”

 

Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Ionel Ganea! ”Sunt un om asumat”

Deși inițial, toată lumea credea că va ieși un război între Prodanca și Ganea la tribunal, ei bine, nu s-a întâmplat deloc așa! Dimpotrivă, impresara a vrut să evite un scandal uriaș și a mers pe calea diplomației!

Mai mult, la doi ani de atunci, Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Ionel Ganea! ”Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf, și sunt cu cutare!". În fine, am să anunț eu ce este în viața mea, nu alții! Asta sunt eu! Nu l-am dat în judecată pe Ganea pentru ceea ce a afirmat, fiindcă a spus-o într-un mod în care nu putea fi atacabil în instanță”, a spus vedeta. Citește toată declarația pe știrilekanald.ro

Galerie foto