Naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta! Uite-i pe Matei şi Monica Miko surprinşi în timpul ceremoniei!

Prietenii lui Matei şi Monicăi Miko au aflat că naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta. Afaceristul clujean Matei Miko şi soţia acestuia, Monica, le-au fost naşi lui Irinel Columbeanu şi Monicăi Gabor, la nunta acestora din 2006. „Îl cunoscusem pe viitorul meu soţ în circumstanţe create de către prietenii acestuia de familie, Matei şi Monica Miko. Am fost fascinată de lumea în care acesta trăia şi în care mă introducea, o lume total diferită de cea din care veneam eu”, a dezvăluit Monica Gabor la momentul divorţului de Columbeanu, survenit în 2011. (vezi ce transformare şocantă a suferit Irinel Columbeanu)

Citeste si: Legătura neștiută dintre Florin Piersic și Irinel Columbeanu! Marele actor e prieten la cataramă cu nașul de cununie al afaceristului FOTO

Citeste si: Am aflat cea mai arzătoare dorință a Monicăi Gabor! ”Este disperată”

Citeste si: Oana Lis, prima reacție după ce a citit că Monica Gabor a fost ruptă cu bătaia de Mr. Pink

Naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta. Evenimentul a avut loc într-o biserică 

După separare, Matei Miko a păstrat relaţii apropiate atât cu Irinel Columbeanu, cât şi cu Monica Gabor. Organizator de evenimente mondene, Miko şi-a surprins amicii zilele trecute, când a postat fotografii de la un eveniment important, acceptarea sa şi a soţiei sale în rândul Ordinului Cavalerilor de Malta. Evenimentul a avut loc într-o biserică, iar foştii naşi ai Monicăi Gabor au purtat uniforma ordinului, o pelerină albă cu o cruce roşie. „Bravo, felicitări!”, le-au transmis amicii celor doi. Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta, numit și Ordinul Cavalerilor Ioaniți, este unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente, având ca scop slujirea credinței și ajutorarea aproapelui.

fara descriere

Naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta. Ordinul a fost înființat în jurul anului 1050 

E clar că naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta. Ordinul a fost înființat în jurul anului 1050, la Ierusalim, cu scopul de a administra un spital pentru pelerinii din Țara Sfântă. În 1113, Papa Pascal al II-lea a recunoscut Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta ca ordin religios. Ulterior, Ordinul a devenit militar pentru a-i apăra pe bolnavi, pelerini și teritoriile creștine din Țara Sfântă. Ordinul își desfășoară activitățile caritabile pentru bolnavi, nevoiași și refugiați de mai mult de nouă secole. S-a consacrat acestei obligații de-a lungul secolelor cu mijloace conforme spiritului timpului. Ca recunoaștere a realizărilor sale Ordinul se bucură de dreptul de suveranitate și întreține relații diplomatice cu peste 90 de țări. Pentru a-și putea aduce la îndeplinire îndatoririle instituționale poate constitui organizații dependente. Asemenea organizații își desfășoară activitatea zilnică pentru a sprijini Ordinul în misiunea ei în peste 120 țări. Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta și-a început activitatea în România în 1932 și și-a reluat-o din decembrie 1989. În anul 1991 Serviciul de Ajutor Maltez în România a fost constituit și înregistrat ca persoană juridică română. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate