Emi Pian
Emi Pian, liderul clanului Duduianu

Actualitate

Nebunie și delir la parastasul lui Emi Pian! Șeful Duduienilor, comparat cu Iisus Christos! ”Dumnezeu l-a iubit ca pe Fiul Său! Nu se mai naște nimeni ca el, doar să-l învie Cel de Sus” VIDEO EXCLUSIV

Scene incredibile la parastasul de 60 de zile ale lui Emi Pian. Familia și prietenii s-au strâns la mormânt și au organizat o adevărată petrecere în cinstea șefului Clanului Duduianu.

Parastasul de 60 de zile de la moartea lui Emi Pian s-a transformat într-o adevărată petrecere, cu muzica lui Florin Salam răsunând peste mormintele din cimitir și cu discursuri elogioase la adresa șefului clanului Duduianu.

Muzica lui Salam la boxe, noaptea, în cimitir

Într-o filmare de 25 de minute care a ajuns în posesia WOWbiz.ro se poate vedea cum mormântul transformat într-un adevărat altar, cu un portret gigantic al lui Emi Pian, a fost înconjurat cu lumânări.

Familia și prietenii lui Emi Pian stau la o masă încărcată cu diverse băuturi iar muzica răsună la boxe.

Citeste si: Nu e glumă! Leo de la Strehaia ajunge la judecata țigănească, acuzat că a alungat-o de acasă pe Anca! Vărul lui Emi Pian: ”Nașule, o să plătești mulți bani. E prea mare rușinea”

În miez de noapte s-a auzit scandat numele lui Emi Pian din aproximativ 50 de piepturi și s-au făcut jurăminte că acesta nu va fi uitat niciodată.

Copiii prezenți în cimitir au sărutat fotografia lui Pian, sub privirile admirative ale părinților care l-au cunoscut sau au lucrat pentru acesta.

”Să intre și prietenii și dușmanii”

Emi Pian parastas
Portret uriaș la mormântul lui Emi Pian

Impresionant a fost și discursul extrem de lung ținut de unul dintre finii lui Emi Pian. Acesta l-a portretizat pe nașul său ca un om extrem de iubit și de o bunătate ieșită din comun.  

”Vă rog eu din suflet, care vreți să ne trimiteți mesaje frumoase, a fost un om foarte bun.

Să intre tot mapamondul, toate țările, toți care l-au iubit pe Emi Pian cu adevărat, să intre toate țările. Puțin mai tare muzica! Revenim după o lună jumate, cât a făcut Emi, i-am făcut pomana de 6 săptămâni. Vă rog frumos, intrați! Cât mai mulți! Care ne iubiți cu adevărat. Când am făcut mesaj cu nașul meu pe care-l iubesc din suflet, la 3 noaptea a intrat America, Anglia, Franța, Germania, Spania, Austria... orice fel de țară a intrat și a dat mesaje lui Emi de iubire că era un om foarte bun.
Vă rog din inimă, intrați cât mai mulți care l-au iubit pe nașul: finii lui, prietenii lui, dușmanii lui... aici nu mai e vorba, suntem prieteni cu toată lumea”
, a spus finul lui Emi Pian.

”Dacă nu era pandemia, veneau 100.000 de oameni la înmormântare”

Bărbatul a continuat într-un mod șocant, comparându-l pe Emi Pian cu Iisus Christos.

”Dumnezeu ne face în așa fel să ne iubim și dușmanul...

Așa făcea omul ăsta. Ca Iisus Christos, împăca pe toată lumea. Nu-i plăcea bătăi, nu-i plăcea scandal, iubea pe toată lumea. Acest om mânca la masă cu oricine. Vă rog din suflet, dați distribuiri și intrați cât mai mulți. Acest om a fost iubit de Dumnezeu și Dumnezeu ni l-a luat! Nu ni l-a luat nimeni decât Dumnezeu, El a vrut așa! L-a iubit de Dumnezeu ca pe copilul lui, ca pe Iisus Christos. Acest om era iubit de Dumnezeu cum era iubit de populație.
În primul rând, dacă nu era pandemia, vă spun sigur că era peste 100.000 de persoane, mii și mii care veneau să-l vadă. Omul ăsta a fost prea iubit și le mulțumim. Și vrem din suflet ca Poliția Română să-și facă datoria, cine l-a omorât. Acest om nu trebuia să moară. L-am iubit din suflet și îl iubim din suflet.

emi pian parastas
Peste 50 de persoane la parastasul lui Emi Pian

Numai Dumnezeu de sus, din ceruri, face ca omul ăsta să te rogi la El, să-ți ajute, Bunul Dumnezeu”, a mai spus acesta.

Petrecere în cimitir în fiecare weekend

Discursul a continuat cu descrierea unor alte trăsături de caracter care nu se potrivesc deloc cu definiția unui interlop. În realitate, Emi Pian era un rege...

”Nu-i plăcea... iubea lăutari, iubea pe toată lumea. Îi plăcea distracția. Omul ăsta ne-a unit aici pe toți să facem o petrecere pentru el, să se simtă bine, să vadă că nu este uitat de nimeni. De o lună și jumătate n-am mai intrat pe nici un live. De acum înainte intrăm săptămână de săptămână, să-i facem lui Emi petrecere. Mai mulți o să venim, aici, la cimitir. O să facem cavoul ăsta ca a unui fel de rege. Emi! Emi! Emi!”.

emi pian parastas

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Finul lui Emi Pian a concluzionat că ”televiziunile și cei care nu l-au cunoscut” au propagat o imagine greșită a celui care a fost Emi Pian și că acesta a fost și va rămâne unic pe Pământ. Cel care a fost descris ca un interlop, era, în realitate, un om plin de iubire și mereu gata să-i ajute pe cei din jurul lui.

”Emi vrea iubire, nu mai vrea o lume perversă”

”Vă rog din suflet, suntem oameni buni nu suntem oameni răi. Acest om a iubit pe toată lumea, acest om a făcut bine la toată lumea. Mulți care nu-l cunosc, au mințit. Emi era un om foarte milos. Emi, de cine auzea că nu are mâncare, băga mâna în buzunar și dea la toată lumea, la toți amărâții. Și la șmecheri de șmecheri a dat bani. I-a ajutat pe toți. Emi își lăsa loc de bună-ziua pentru toată lumea. Intrați cât mai mulți, toată Europa, să vadă caracterul lui Emi. Lumea minte foarte mult, și televiziuni care au mințit. M-am plimbat cu omul ăsta pe stradă 15 ani, o viață de om și îi știu caracterul, un om foarte bun.

emi pian parastas
Mormântul lui Pian e plin de poze

Citeste si: Florin Salam a lansat o piesă de jale în memoria lui Emi Pian: ”Nu plânge, Cristina”

Ajuta pe toată lumea, fie bărbat, fie femeie... Femei de la Han (Hanul Drumețului, n.r.), când nu le primea, îl suna pe Emi să le primească înăuntru și Emi suna pe toată lumea, lăsa să intre toată lumea la restaurant, peste tot. Emi nu vrea nimic de la nimeni, Emi vrea iubire, vrea ca lumea să fie bună, să nu mai fie perversă, să le ia mințile banii!

Nu mai găsim om ca ăsta niciodată. Doar Dumnezeu de sus să-l învie cum l-a înviat pe fiu-său, pe Iisus Christos și l-a urcat la Cer. Acest om, trupul a rămas jos iar sufletul lui a plecat la Dumnezeu! Și el ne vede și a făcut în așa fel de ne-a oprit aici și i-am făcut petrecere”, a încheiat finul lui Emi Pian.