Nicoleta Luncă, în lacrimi! Imaginile durerii cu ”războinica” într-un club în care a revăzut finala Exatlon! EXCLUSIV

Nicoleta Luncă nu și-a revenit după pierderea finalei Exatlon

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Nicoleta Luncă a pierdut, aseară, finala Exatlon, la mare luptă cu ”faimoasa” Andreea Arsine! Plecată din poziția de favorită, după toate victoriile aduse în ultima perioadă, carismatica ”războinică” nu s-a putut concentra în ultimul act al competiției și a rămas fără marele trofeu și, firește, premiul de 50.000 de euro!

Dacă în Republica Dominicană, pe podium, Nicoleta a fost pur și simplu distrusă, ei bine, la fel s-a întâmplat și la întoarcerea în țară.

Citeste si: Șoferul unui dric a tras pe dreapta la fast-food să ia un ultim burger pentru defunct! Reacția oamenilor a fost neașteptată

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Faimosului Andrei Stoica după ce Ion Surdu şi Andreea Arsine au câştigat finala Exatlon

Citeste si: Ion Surdu a dezvăluit ce va face cu marele premiu de 50.000 de euro de la Exatlon

fara descriere

Nicoleta Luncă a plâns după finala pierdută la Exatlon! ”E dureros”

După ce a revăzut disputa cu Arsine, alături de colegii din Republica Dominicană, într-un restaurant din Capitală. Nicoleta Luncă a plâns după finala pierdută la Exatlon și cu greu a fost împăcată de cei aflați la fața locului. În premieră pentru WOWbiz.ro, ”războinica” avea să spună și de ce nu își poate stăpâni lacrimile. ”E dureros, am pierdut o șansă unică. Îmi este pur și simplu ciudă, dar asta este viața. Eu sunt o fire mai sensibilă și îmi este greu să accept ce s-a întâmplat”, a declarat Nico pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate