WOW

Nidia, in razboi cu mama ei! Ce acuzatii i s-au adus Marianei Moculescu: "Partide de sex facute in Cismigiu"

Nidia, fiica Marianei Moculescu, este in razboi cu mama ei! Tanara a venit la WOWBiz pentru a vorbi despre ce se intampla intre ea si cea care i-a dat viata.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
Nidia este extrem de suparata ca Mariana s-a intors in casa lui Cristi Marin dupa ce a plecat de la iubitul italian. Tanara este extrem de afectata ca, dupa toate cele intamplate intre ele si Cristi, Mariana s-a dus sa locuiasca cu el. 
 
Ea nu poate sa o ierte pentru faptul ca sta in aceeasi casa cu omul care i-a facut incredibil de mult rau. Nidia a avut multe reprosuri la adresa mamei ei si a povestit ca toti prietenii pe care ii are spun despre Mariana ca facea sex in parcul Cismigiu. 
 
"Vrei sa mergi pe la Sala Palatului sa intrebi despre Mariana Moculescu sa vezi ce ti se va raspunde? De partide de sex facute in Cismigiu. Nu am spus daca eu cred sau nu, spun doar ce se vorbeste", a spus Nidia. 
 
 
Mariana Moculescu privea imaginile cu fiica ei, iar cand a auzit ce spuneau prietenii Nidiei despre ea, a izbucnit. Mariana s-a enervat extrem de tare, s-a ridicat de pe canapea si a vrut sa plece, desi urma sa intre si ea in platoul WOWBiz. A fost nevoie ca reporterul sa o convinga pe aceasta sa ramana. 
 
 
Impresionata de tot ceea ce povestea Nidia despre relatia cu Mariana si cat de mult i-a gresit ea fiicei, Andreea Mantea a inceput sa planga in emisiune. Ea i-a spus tinere ca si-ar fi dorit sa se impace cu mama ei pe canapeaua WOWBiz si ca, daca acest lucru nu este posibil, isi doreste  sa gaseasca in ea puterea sa o ierte pe Mariana Moculescu pentru cat i-a gresit.
 
 
 

Galerie foto 
Setări confidențialitate