WOW

Nidia, in razboi cu mama ei! Ce acuzatii i s-au adus Marianei Moculescu: "Partide de sex facute in Cismigiu"

Nidia, fiica Marianei Moculescu, este in razboi cu mama ei! Tanara a venit la WOWBiz pentru a vorbi despre ce se intampla intre ea si cea care i-a dat viata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Nidia, in razboi cu mama ei! Ce acuzatii i s-au adus Marianei Moculescu: "Partide de sex facute in Cismigiu"icon photo
 
 
Nidia este extrem de suparata ca Mariana s-a intors in casa lui Cristi Marin dupa ce a plecat de la iubitul italian. Tanara este extrem de afectata ca, dupa toate cele intamplate intre ele si Cristi, Mariana s-a dus sa locuiasca cu el. 
 
Ea nu poate sa o ierte pentru faptul ca sta in aceeasi casa cu omul care i-a facut incredibil de mult rau. Nidia a avut multe reprosuri la adresa mamei ei si a povestit ca toti prietenii pe care ii are spun despre Mariana ca facea sex in parcul Cismigiu. 
 
"Vrei sa mergi pe la Sala Palatului sa intrebi despre Mariana Moculescu sa vezi ce ti se va raspunde? De partide de sex facute in Cismigiu. Nu am spus daca eu cred sau nu, spun doar ce se vorbeste", a spus Nidia. 
 
Nidia, in razboi cu mama ei! Ce acuzatii i s-au adus Marianei Moculescu: "Partide de sex facute in Cismigiu"
 
Mariana Moculescu privea imaginile cu fiica ei, iar cand a auzit ce spuneau prietenii Nidiei despre ea, a izbucnit. Mariana s-a enervat extrem de tare, s-a ridicat de pe canapea si a vrut sa plece, desi urma sa intre si ea in platoul WOWBiz. A fost nevoie ca reporterul sa o convinga pe aceasta sa ramana. 
 
Nidia, in razboi cu mama ei! Ce acuzatii i s-au adus Marianei Moculescu: "Partide de sex facute in Cismigiu"
 
Impresionata de tot ceea ce povestea Nidia despre relatia cu Mariana si cat de mult i-a gresit ea fiicei, Andreea Mantea a inceput sa planga in emisiune. Ea i-a spus tinere ca si-ar fi dorit sa se impace cu mama ei pe canapeaua WOWBiz si ca, daca acest lucru nu este posibil, isi doreste  sa gaseasca in ea puterea sa o ierte pe Mariana Moculescu pentru cat i-a gresit.
 
 
 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune