O fată de 17 ani din Botoșani a născut acasă, pe prispă! Medicii care au găsit-o au avut un șoc când au aflat ce făcuse

O fată de 17 ani din Botoșani a născut acasă, pe prispă! Ce făcuse i-a șocat pe medicii de pe ambulanță

Distribuie pe:

Autor: R.L.

O fată de 17 ani dintr-o comună din Botoșani a născut pe prispa casei.

Adolescenta în vârstă de 17 ani din localitatea Albești a adus pe lume o fetiță acasă, pentru că nu a mai apucat să meargă la spital atunci când au apucat-o durerile facerii. Medicii de pe ambulanța care a ajuns la ea acasă au găsit-o pe prispă, în poziție de naștere, așa că au asistat-o. Bebelușul adus pe lume de adolescenta de 17 ani din Botoșani este o fetiță care a cântărit la naștere 1,6 kilograme, scrie știri.botosani.ro.

O fată de 17 ani din Botoșani a născut acasă, pe prispă! Medicii care au găsit-o au avut un șoc când au aflat ce făcuse

Paramedicii au aflat atunci că tânăra din Albești (Botoșani) nu fusese deloc la medic pe parcursul sarcinii. Mai mult, nu era la prima naștere. Și primul copil l-a născut tot acasă, fără niciun fel de asistență medicală.

Citeste si: Mihai Neșu, confesiune cutremurătoare, la opt ani după accidentul care i-a schimbat viața: „Abia după doi ani m-am spovedit”

Citeste si: Ultima dorință a cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu! Omul care i-a împușcat a făcut dezvăluiri: "M-au rugat..."

Citeste si: O femeie vrea să divorțeze de soțul ei dintr-un mod incredibil: „Sunt sătulă, m-a ajutat și la curățenia casei”

Fata de 17 ani, mamă a doi copii acum, a fost transportată la Maternitatea din Botoșani împreună cu nou-născutul. Amândouă se simt bine, dar vor fi ținute sub supraveghere medicală timp de câteva zile.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate