O Gală sclipitoare a show-ului “Bravo, ai stil!”, în această seară, la ora 23:00

În Gala din această seară de la“Bravo, ai stil!”, energia și strălucirea pun stăpânire pe competiție, odată cu provocarea stilistică lansata de jurați pentru concurente – Glitter Glam.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Exigența juraților crește pe măsură ce marea finală a sezonului bate la ușă, aceștia sunt de părere în ciuda faptului că tinerele poartă ținute sclipitoare, asta nu înseamnă că sunt și strălucitoare.

Concurentele se întrec în momente artistice fabuloase, însă una dintre acestea se departajează, culegând aplauze la scenă deschisă din partea juraților. Raluca Bădulescu, extaziată, are numai cuvinte de laudă despre outfitul și momentul concurentei.

Citeste si: Scandal de proporții la "Bravo, ai stil": "M-au înjurat în toate felurile"! S-au aruncat cuvinte grele, iar totul a fost filmat

Citeste si: Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Citeste si: Silvia Popescu, discuție cu o concurentă de la ”Bravo, ai stil!”: ”Nu mă face să îmi pierd cumpătul”

“A venit iarăși ca la carte! A bifat fiecare căsușă”, spune Raluca.

Cum s-au pregătit concurentele “Bravo, ai stil!” și cine va fi cea care își va lua adio de la competiția stilistică, veți putea afla urmărind Gala din această seară a show-ului de la Kanal D, difuzat la ora 23:00. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P