O infirmieră româncă de 56 de ani a murit în Italia după ce a fost infectată cu coronavirus

Angela Rus, o infirmieră româncă stabilită în Italia, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Numărul românilor uciși de coronavirus departe de familie continuă să crească. Angela Rus, o infiermieră care urma să împlinească 57 de ani peste doar două luni, a murit după ce a fost infectată cu COVID-19.

Femeia lucra ca infirmieră la o casă de bătrâni din Parma, acolo unde lucrează și soțul ei, Massimo Formentini, de profesie bucătar, relatează ziaristii.com.

Atât Angela, cât și soțul ei, au fost infectați cu coronavirus. Ea a decedat, iar el se află internat în spital, la secția de Terapie Intensivă. Este în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de surpaviețuire.

Citeste si: Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul lui Carmen de la Sălciua. Cuvintele care l-au supărat pe artist: „Dumnezeu ți-a dat soția”

Citeste si: Scandal pe pagina lui Speak, după ce Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express: „Au fost favorizați! Gina nu mai…”

Citeste si: Incredibil, cu ce a putut să se legitimeze un român oprit de poliție și găsit fără buletin. Ce putea să scrie pe foaia prezentată de bărbat

Infirmiera româncă, elogiată de presa din Italia

Presa italiană elogiază efortul pe care l-au făcut infirmiera româncă Angela Rus și celelalte cadre medicale care își riscă sănătatea în fiecare zi pentru a-i ajuta pe ceilalți.

 „Acum Angela nu mai este, dar va putea să se ocupe în continuare de sufletele celor pe care i-a îngrijit, oriunde s-ar afla. Este un Paște nefericit pentru familia sa și pentru toate persoanele care au cunoscut-o”, scrie Assocarenews.it.

Familia Angelei Rus și a soțului ei de origine italiană, Massimo Fromenti, este șocată de trecerea în neființă a femeii. Deși era infectată cu coronavirus, părea că era pe drumul cel bun și simptomele se amelioraseră, astfel că moartea ei i-a luat prin susprindere pe toți apropiații celor doi soți. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate