O polițistă și-a spionat familia, iar acum este anchetată de procurorii DIICOT

O femeie angajată în poliție a accesat ilegal baze de date pe parcursul a 4 ani, pentru a-și spiona familia. Detalii incredibile din cazul polițistei anchetate de DIICOT.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

O polițistă și-a spionat familia, iar acum este anchetată de procurorii DIICOT.


In articol:

Carierea unei polițiste din Ploiești se sfârșește inimaginabil pentru angajată:. Femeia a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT după ce a ieșit la iveală cum a accesat ilegal, în repetate rânduri, sistemul informatic, substrăgând date personale, în mod ilegal, despre membrii familiei sale.

Femeia susține totuși că cele întâmplate nu sunt acuzații atât de grave, întrucât ea a dorit doar să acceseze informații banale, spre exemplu datele de naștere pentru a le putea ura La Mulți Ani. Femeia a lucrat ca agent de poliţie în cadrul Secţiei 4 din Ploieşti și s-a demonstrat faptul că a accesat ani la rând baza de date a Poliţiei (DEPABD), cu scopul de a afișa informaţii personale despre soţia şi socrii fratelui său.

Citeste si: Anda Adam, despre despărțirea prin care trece: ”Încerc să mă las de tine de ceva timp”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Botoșăneanul care cântărea 100 kg la 7 ani ”s-a împlinit” în pandemie! Gabriel are 19 ani și slăbise enorm în ultimii ani FOTO

Citeste si: ”Cumnata” Andreei Bălan, suspectă de coronavirus! Sonia a băgat spaima în toată televiziunea când a făcut anunțul

Citeste si: ”Cumnata” Andreei Bălan, suspectă de coronavirus! Sonia a băgat spaima în toată televiziunea când a făcut anunțul

Polițista a accesat baza de date din 2013 până în 2017

Se pare că femeia a accesat ilegal datele rudelor fratelui său de 38 de ori, din 2013 până în 2017. De fiecare dată cu același scop, pentru a le afla zilele de naștere. Dosarul său se află la Tribunalului Prahova, iar în data de 8 iulie instanţa va pronunţa sentinţa. 

„Acţiunile sale de interogare a bazei de date vizând datele cu caracter personal ale persoanei vătămate au mai fost motivate şi prin faptul că dorea să verifice ziua de naştere a acesteia pentru a transmite urări, precum şi pe fondul unor vizite pe care urma să i le facă la domiciliu, necunoscând adresa exactă, care îi era necesară comunicării prestatorilor de servicii de taximetrie (…) Necesitatea obţinerii adresei complete o justifică prin faptul că trebuia să ajungă urgent la domiciliul fratelui şi cumnatei (…) Iniţial, a încercat să obţină informaţia legată de adresă prin contactarea telefonică a fratelui şi cumnatei, însă aceştia nu au răspuns apelurilor”, a citat adevarul.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate