O profesoară din Botoșani a ajuns la capătul răbdării și îi cere demisia ministrului Educației. „Habar nu aveți pe ce lume trăiți”

Florentina Dănilă este profesoară de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani. Ea este revoltată de explicațiile oferite de ministrul Educației, Monica Anisie, în privința începerii școlii în timpul pandemiei și îi cere să demisioneze.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

O profesoară îi cere demisia ministrului Educației
Florentina Dănilă, profesoară din Botoșani


In articol:

O profesoară din Botoșani îi cere demisia ministrului Educației. Florentina Dănilă a postat un mesaj dur, pe pagina personală de Facebook, adresat ministrului Monica Anisie. Cadrul didactic a ajuns la capătul răbdării, pentru că, spune acesta, Ministerul Educației a lăsat toată răspunderea pe umerii profesorilor.

Florentina îi reproșează ministrului Monica Anisie că recomandările venite de la minister nu ajută real în contextul pandemiei.

 „Doamna Ministru, dați-vă DEMISIA urgent! Urgent!!! Habar nu aveți pe ce lume trăiți! Veniți și dați sfaturi aiurite și vă deranjează când oamenii vă pun întrebări punctuale. Ați lăsat toată răspunderea pe umerii noștri și veniți foarte veselă la TV și ne dați lecții! Habar nu aveți ce vorbiți! Dați sfaturi aiurite! Mai ales cele referitoare la copiii mici!”, i-a transmis profesoara ministrului, pe pagina de Facebook.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Multe sarcini pe umerii profesorilor

Invitată la un interviu televizat, Monica Anisie a făcut mai multe declarații despre măsurile luate în școli, pe timp de pandemie.

„Sunt multe voci care spun că i-am împovarat pe profesori cu responsabilitate în această perioadă, dar facem aceste lucruri pentru că ne pasă de copii, să rămână copiii sănătoși și în acelasi timp rămânem și noi, cadrele didactice, sanatoase”, a spus Monica Anisie.

Citeste si: Van Damme a făcut spectacol pe internet pe melodia compusă de Marius Moga: „Acum am ceva în comun cu Van Damme!”

Citeste si: Raed Arafat răspunde acuzațiilor făcute de un post de televiziune. Șeful DSU dezminte că ar avea dosar penal la DNA. A publicat dovada pe Facebook

Citeste si: Avertismentul dur al unui medic: „Nu vor exista zero riscuri în cazul trimiterii copiilor la școală”. Ce soluție recomandă Virgil Musta

Aș recomanda ca acele festivități de deschidere a anului școlar să fie evitate, să nu îi mai expunem pe elevi și părinți. Le recomand să încerce să evite o astfel de festivitate, dar dacă doresc, atunci să o facă în spațiu deschis și cu scaun pentru fiecare elev în parte, ca să se mențină distanța”, a mai spus ministrul Educației.

Cum vor mânca elevii la școală

În ceea ce privește modul în care elevii vor putea mânca pachețelul la școală, Monica Anisie spune că este responsabilitatea profesorilor să-i supravegheze. 

„Din partea Ministerului Sănătății nu sunt recomandări neapărat care să restricționeze în vreun fel posibilitatea copilului de a mânca la școală. E posibil acest lucru, dar păstrând niște măsuri de igienă. Poate mânca elevul (…), dar să se spele pe mâini înainte, să folosească șervețele și după ce termină să meargă să se spele pe mâini din nou. Nu exista interdicții. Profesorii trebuie să îi supravegheze pe copii”, a declarat ministrul, la Digi24. 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Adevărul despre mesajul subliminal postat de George Burcea, după sărutul cu Viviana Sposub. Este vorba de ceva sumbru

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de miercuri, 9 septembrie - Vezi emisiunea Online

Van Damme a făcut spectacol pe internet pe melodia compusă de Marius Moga: „Acum am ceva în comun cu Van Damme!”

Mama Luizei Melencu a făcut astăzi noi declarații la Curtea de apel Craiova: „S-a știut, dar nu s-a vrut”

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies