O tânără din Ardeal care a fost părăsită de logodnic pentru o altă femeie s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva! Ce s-a întâmplat

O tânără din Ardeal a fost părăsită de logodnic pentru o altă femeie. De atunci, femeia s-a dus la biserică să se roage!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O femeie din Ardeal a trecut prin momente grele. Tânăra a fost părăsită de logodnic pentru o altă femeie, o altă persoană alături de care își întemeiază o familie, după ce s-a și însurat cu ea. Astfel, tânăra, cu sufletul distrus, a mers la biserică să se roage la moaștele Sfintei Parascheva.

Citeste si: Matteo va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată cu primul copil

Citeste si: Calendar ortodox octombrie 2019. Când pică Sfânta Parascheva și programul hramului

Tânăra din Ardeal s-a rugat la moaște și a dat un pomelnic, iar atunci a avut loc o minune. Tânăra s-a căsătorit cu un alt bărbat, după doar o lună după ce s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva, conform ortodoxia.rol.ro.

În data de 14 octombrie, Sfânta Parascheva este pomenită. Zeci de mii de pelerini merg la Iași pentru a se ruga. Moaştele Sfintei Parascheva au fost aduse la Iaşi de către domnitorul Vasile Lupu şi aşezate în ctitoria sa, Biserica Sfinţii Trei Ierarhi.

Citeste si: Închisoare pentru sex în afara căsătoriei! Unde s-ar putea întâmpla asta

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate