Oana Lis a preluat de la Viorel afacerile familiei! Fostul primar îi lasă moștenire soției toată averea! EXCLUSIV

Viorel Lis și-a făcut ordine în viață și i-a cedat soției sale business-ul pe care-l deținea.

Autor: Radu Constantin

In articol:

La 77 de ani, Viorel Lis încearcă să-și pună lucririle în ordine pentru momentul în care nu va mai fi. Fostul primar vrea să-i lase soției sale actuale, Oana, întreaga avere, dar și afacerile familiei.

Viorel Lis i-a cedat firma Oanei încă din 2016

Oana Lis (42 de ani) a preluat integral de la soțul ei singurul business de familie. Este vorba de firmă care are ca obiect principal de activitate ”agenții de publicitate” și la care Oana a devenit unic asociat și administrator.

Citeste si: EXCLUSIV! Oana Lis, prima ieșire în oraș, după ce a fost infectată cu covid! Unde își petrece sărbătorile, împreună cu Viorel Lis, proaspăt externați din spital? “Oricât te-ai feri tot iei virusul”

Acest lucru s-a întâmplat încă din 2016, atunci când Viorel Lis a ieșit de tot din afacere. Până atunci, Viorel Lis avea 5% din părțile sociale, pe care i le-a cedat soției sale, care a devenit asociat unic.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Firma Oanei Lis, ”Atractiv Trading SRL”, a ”produs” în 2020 doar 934 de lei și a înregistrat un deficit de peste 36.000

de lei, datoriile societății ajungând până la 795.000 de lei. Agenția nu are nici un angajat și nu mai avusese activitate din anul 2001.

Lis: ”Trăiesc din pensie”

Pe de altă parte, Viorel Lis a spus răspicat că Oana va fi singurul lui moștenitor, deși el a mai fost căsătorit și are copii. Fostul primar al Capitalei a explicat că și-a încheiat socotelile cu fosta lui familie la momentul partajului, așa că tot ce are acum îi va reveni Oanei Lis.

Oana Lis

Oana Lis are 42 de ani

”Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că ”vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit”. Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a declarat Viorel Lis într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: Oana Lis a făcut anunțul: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta”. Cum a reacționat când un domn i-a propus să facă un copil cu el

Oana și Viorel Lis dețin un apartament în București, care a fost trecut și acesta pe numele soției, încă din timpul vieții, tocmai pentru a nu mai exista probleme legate de moștenire. De asemenea, fostul primar deține câteva terenuri în județul Argeș, pentru care s-a și luptat în instanță mai mulți ani.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies