Oana Lis, detalii șocante despre Viorel Lis: „Cadoul lui pentru mine este că nu a murit”

Oana Lis a împlinit astăzi 40 de ani. Vedeta a dezvăluit care a fost cel mai mare cadou pe care l-a primit de la soțul său, Viorel Lis. La rândul său, acesta și-a serbat ziua de naștere.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Oana Lis a avut parte de cea mai frumoasă zi de naștere. Soția lui Viorel Lis a împlinit 40 de ani și a fost sărbătorită cu mare fast de către toți prietenii săi.

De la petrecere nu putea lipsi fostul edil al Capitalei. În ciuda tuturor problemelor de sănătate, Viorel Lis a fost prezent la eveniment și s-a bucurat alături de soția sa.

„Nu se mai trezea şi am zis că moare de ziua mea! Cadoul lui pentru mine este că s-a trezit. Cadoul mai constient e că uite...o ţărancă, la 17 ani îmi doream să fiu o persoană cunoscută şi acum sunt live la voi.

Am prietenele aici, vreau să spun că sunt oameni din showbiz, oameni de afaceri, medici, din politică... Au venit pentru mine. Bine, poate au venit şi pentru friptură. (...) Admiraţia oamenilor rămâne. Aţi nimerit la ora de manele şi m-am îmbătat şi eu şi bag picioarele, vreau manele", a dezvăluit vedeta, în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Mihai Trăistariu, reacții neașteptate după pozele în chiloți: „Mă cheamă la o partidă și mă...”

Citeste si: Show total cu Renata! Fosta lui Leo de la Strehaia a înnebunit bărbații VIDEO

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Puține persoane știu, însă Oana și Viorel sunt născuți în aceeași zi, la o diferență de 35 de ani.

Anul trecut a fost unul extrem de dificil pentru Viorel Lis, care a avut mai multe probleme de sănătate. Oana, cu care are o relație de mai bine de 20 de ani și cu care s-a căsătorit în 2011, i-a fost alături de fiecare dată. Aceasta, de altfel, i-a ținut la curent pe fanii lui Viorel Lis cu privire la starea acestuia de sănătate.

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, iar Oana s-a speriat foarte tare. Ea a fost în permanenţă alături de Viorel şi l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

Oana a recunoscut că a avut momente în care a clacat anul trecut. Soţia lui Viorel Lis s-a gândit inclusiv la sinucidere!

M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două, trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri.

Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. Aseară am fost la o masă şi nu a putut să vină cu mine. Asta e. Îl mai scot, mai ieşim şi noi la o păcănea, ce-i face lui plăcere. Eu nu am fost plecată din ţară de opt ani de zile, asta nu înseamnă că am o viaţă perfectă. (...) Nu îmi impune să nu mă duc, să stau în casă.

Nu îmi mai place mie în cluburi. Am libertate. Am prieteni care mă invită la Miami, Paris, dar nu mă duc. Vreau să stau aici cu Viorel. (...) M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (...) Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă", mărturisea Oana Lis.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate