Oana Roman, Marius Elisei

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce a spus că nu vrea să mai aibă legătură cu ea

Vedete

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce a spus că nu vrea să mai aibă legătură cu ea: „Vreau să îi mulțumesc public”

Oana Roman nu a putut să tacă, după declarațiile lui Marius Elisei.

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a venit peste lumea mondenă ca un trăsnet.

În urmă cu o zi, ea era cea care, în mediul online, pentru fanii ei, spunea public că deja Marius nu mai locuiește sub același acoperiș cu ea.

Citește și: „Fetiță cu ochi albaștri” Oana Roman a dat vestea neașteptată cu puțin timp în urmă! Viața vedetei s-a schimbat radical

Oana Roman a comentat ieșirea publică a lui Marius Elisei 

La scurt timp, în spațiul public a apărut și prima reacție a fostului ginere al lui Petre Roman. Scurt și la obiect, dar foarte dur în declarații, Marius Elisei a spus că nu mai există cale de împăcare cu ”această fată”, așa cum a preferat el să îi spună celei care l-a făcut tată.

Și, așa cum era de așteptat, declarații lui au ajuns și la Oana Roman, care acum a avut o reacție publică despre modul în care a ajuns Marius Elisei să i se adreseze.

În mod ironic sau nu, fiica fostului politician a ținut să îl mulțumească celui care i-a fost soț că, deși se apropie de vârsta de 50 de ani, în ochii lui a rămas tot o ”fată”.

”Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram, după ce Marius Elisei a spus: ”Nu vreau să mai am nicio legătură cu această fată”.

Oana Roman, Marius Elisei

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce a spus că nu vrea să mai aibă legătură cu ea

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre viața personală la început de an: „Situația este grea, mulți ați observat”. Cu ce probleme se confruntă vedeta Mie mi se pare că asumarea nu este un act de curaj

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

”Mie mi se pare că asumarea nu este un act de curaj”

De asemenea, după ce vestea a făcut înconjurul lumii mondene și a rețelelor sociale, Oana Roman a primit o mulțime de mesaje din partea celor care sunt de partea sa.

Astfel că și pentru ei, vedeta a avut acum un mesaj, prin care a ținut să le mulțumească pentru susținere și pentru că văd în ea o femeie puternică, curajoasă și asumată.

”Am primit atâtea mesaje de la voi, încât mi s-a blocat căsuța de mesaje, sunt sute, sute. Și în multe dintre ele spuneți că apreciați faptul că sunt asumată și curajoasă. Mie mi se pare că asumarea nu este un act de curaj, ci un act de normalitate. Sau așa ar trebui să fie. Cu toții, cred că ar trebui să ne asumăm viața așa cum e, fără să ne ascundem. Eu am învățat de la părinții mei asumarea și onestitatea și încerc să le transmit mai departe”, a mai spus vedeta, tot în mediul online.