Oana Zăvoranu i-a dat mesaj de Crăciun lui Pepe: "Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe că eu am închis ce aveam"

Oana Zăvoranu i-a scris lui Pepe de Crăciun

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Oana Zavoranu si Pepe

Oana Zăvoranu i-a trimis un mesaj de Crăciun lui Pepe.

Zăvoranca a vrut să facă pace cu fostul soț. După mulți ani de la divorț, după declarații războinice și acuzații incredibile la adresa lui Pepe, Oana a vrut să îngroape securea războiului cu fostul ei partener de viață.

Într-o emisiune de televiziune, Oana Zăvoranu a dezvăluit că i-a scris un mesaj lui Pepe. Artistul care este căsătorit cu Raluca Pastramă, a văzut mesajul, l-a citit, dar nu i-a răspuns.

Oana Zăvoranu i-a dat mesaj de Crăciun lui Pepe

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeste si: Ce s-a intâmplat cu Oana Zăvoranu și Adelina Pestritu? Seamănă ca două picături de apă! Și fanii le confundă!

Citeste si: Nicolae Guță i-a dat mesaje neortodoxe Oanei Zăvoranu! Bruneta a recunoscut tot: "E simpatic, talentat"

Citeste si: Bombă în showbiz! Ce spune soțul Oanei Zăvoranu despre divorț: „Nu se pune problema...”

 

Bruneta a mai spus că regretă ce a spus în trecut despre Pepe și recunoaște că nu și-a dorit decât să se răzbune.

„Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a precizat Oana Zăvoranu într-o emisiune la TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate