Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!

Oana Zăvoranu a trebuit să-și schimbe ”look-ul” de dragul meseriei! Uite cum îi stă blondă, cu părul scurt.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Oana Zăvoranu este adepta schimbărilor, iar acest lucru îi aduce vieții sale ”sare și piperul” de care are nevoie! Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care poartă o perucă blondă, cu părul scurt și breton.

”Cât de mult te poate schimba o perucă, o tunsoare și o culoare de păr!...niciodată nu m-aș face așa decât pentru lucruri importante”, este mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a notat în dreptul fotografiei.

Oana Zăvoranu a primit mii de aprecieri din partea prietenilor de pe rețelele de socializare. Vedeta se mândrește cu rolul pe care îl joacă într-un serial românesc.

Citeste si: ”Oana Zăvoranu, în casa de la Puterea Dragostei!” Fanii au crezut că nu văd bine

”Să nu recunosc, persoana! 😅 M-am uitat la numele contului să văd cine este. Dar să știi că nu e rău deloc nici așa. 😉😍”, ”Ce tare! Aproape că nu te-am recunoscut, Oana! Îți stă bine cu orice, așa-i cu omul frumos, e frumos oricum. 😘😘😘”, „Ce tareee ești! Îți stă super și așa! Poți încerca, măcar culoarea! Ai mai fost blondă și îți stătea super frumos! 😍😍”, sunt o parte din comentariile pe care Oana Zăvoranu le-a primit pe Instagram.

Citeste si: Ce s-a întâmplat între Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu în noaptea pe care au petrecut-o împreună: „Nu am încercat să o agăţ, am crezut sincer că între noi ar putea fi vorba despre iubire”

Citeste si: Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe: „S-a schimbat la faţă când a aflat că trebuie să mimez o partidă de sex!"

Oana Zăvoranu a dezvăluit de ce renunțase la actorie

„Din dragoste sau cu inima putem să facem alegeri foarte greșite-n viață… Oh, Doamne, nu-mi place, că mă-ntorc în trecut! Dacă vorbim despre alegeri greșite, cu siguranță că ele sunt undeva în trecut. A fost cea mai proastă alegere pe care am făcut-o în viața mea să renunț pentru un fost soț la actorie. Pentru că mi s-au dat niște argumente la momentul ăla extrem de puerile, pe care eu le-am înghițit, fiind dragoste la mijloc – ce spuneam că nu e bine! – și am renunțat la actorie din cauza geloziei de acasă. A fost cea mai proastă alegere!

Acum îmi vine să-mi dau cu pumnii-n cap. Dar suntem suma lucrurilor pe care le-am făcut… Probabil că nu eram acum aici dacă nu făceam lucrurile alea. Ideea este că a fost o greșeală și Dumnezeu m-a compensat acum cu un bărbat extraordinar, cu un soț pe care îl pui la inimă”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Viva!.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate