Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care a avut loc în urmă cu puțin timp: „Regret profund...”

Olivia Steer regretă pierderea care a avut loc în familia renumitului profesor universitar doctor Pavel Chirilă, supranumit părintele homeopatiei românești. Nepotul doctorului s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care tocmai a avut loc
Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care tocmai a avut loc


In articol:

Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care tocmai a avut loc. Olivia Steer a făcut un anunț trist în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nepotul profesorului doctor Pavel Chirilă, supranumit și părintele homeopatiei românești, s-a stins din viață. Olivia Steer regretă nespus de mult pierderea doctorului și a anunțat decesul pe contul ei de Facebook. În mesajul postat, soția lui Andi Moisescu acuză sistemul medical românesc de moartea acestuia.

"Îmi exprim stupoarea și profundul regret pentru pierderea domnului profesor doctor Pavel Chirilă și a familiei sale, după ce nepotul lui, de numai doi ani, grav accidentat, a fost plimbat între spitale, refuzîndu-i-se internarea și fiind lăsat să moară de către sistemul medical românesc", a scris Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Olivia Steer, rețeta minune pentru a trata înțepăturile de insecte sau iritațiile pielii! Se prepară ușor, din doar două ingrediente

Citeste si: Întrebarea neașteptată pe care i-a pus-o Olivia Steer, Lygiei Alexandrescu ! Totul s-a întâmplat în emisiunea lui Cristi Brancu

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Soția lui Andrei Ștefănescu răspunde acuzațiilor date de Olivia Steer: „Toți imbecilii...”

Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care tocmai a avut loc
Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care tocmai a avut loc

Scandal în showbiz! Olivia Steer, dată în judecată de Andrei Ștefănescu: „Cineva trebuie să îi pună stop doamnei”

Scandalul dintre Olivia Steer și Andrei Ștefănescu ia amploare. După ce soția lui Andi Moisescu l-a acuzat pe artist că ar minți în legătură cu infectarea cu coronavirus, acesta din urmă ar fi luat o decizie drastică împotriva Oliviei. Andrei Ștefănescu vrea să o dea în judecată pe Olivia Steer pentru calomnie și defăimare, după declarațiile făcute la adresa lui. (Citeste si: Olivia Steer îl laudă pe Viorel Cataramă: ”Mi-a câştigat respectul”)

Scandalul dintre Olivia Steer și Andrei Ștefănescu ia amploare. După ce soția lui Andi Moisescu l-a acuzat pe artist că ar minți în legătură cu infectarea cu coronavirus, acesta din urmă ar fi luat o decizie drastică împotriva Oliviei. Andrei Ștefănescu vrea să o dea în judecată pe Olivia Steer pentru calomnie și defăimare, după declarațiile făcute la adresa lui.

Citește continuarea AICI.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate