Ovidiu Komornyik are o pensiune cu 18 camere la Vama Veche

Cunoscutul solist de muzică ușoară și-a deschis acum 5 ani pensiunea aflată chiar lângă granița româno-bulgară.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscutul solist de muzică ușoară Ovidiu Komornyik și-a deschis acum 6 ani pensiunea aflată la Vama Veche, chiar lângă granița româno-bulgară, în care a investit, alături de alți parteneri, peste un milion de euro. 

Citeste si: Un mare sculptor român a făcut transplant de ficat la Spitalul Fundeni! Soția lui Adrian Daminescu e implicată: ”Respect echipei medicale!”

Citeste si: Conacul Angelei Similea, pericol de paragină! Artista nu mai trece deloc pe la casa pe care nu reușește să o vândă FOTO EXCLUSIV

”Nu mă ocup personal de administrarea afacerii, sunt doar cu numele, pentru că trebuie să ai cunoştinţe în domeniu. Am investit folosind imaginaţia şi cu lucruri relativ ieftine poţi să faci lucruri frumoase... Nu cânt şi nici nu avem acolo programe artistice pentru că într-o locaţie de 300 mp este vorba de ceva intim, de poveste, în care toată lumea se simte ca acasă, că de fapt asta este şi ideea. Ne merge OK, dar ca orice început, nu e roz, dar e promiţător”, declara Ovidiu Komornyik la un moment dat. 

fara descriere

În prezent, Ovidiu se află chiar la Vama Veche, coordonând afacerea și primindu-și prietenii dragi din breaslă, ultima care l-a vizitat la pensiune fiind Silvia Dumitrescu, o amică apropiată. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate