Un mare sculptor român a făcut transplant de ficat la Spitalul Fundeni! Soția lui Adrian Daminescu e implicată: ”Respect echipei medicale!”

Alexandru Paraschiv, un cunoscut artist plastic român, a suferit zilele trecute un transplant de ficat, evoluția postoperatorie fiind una bună.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Alexandru Paraschiv, un cunoscut artist plastic român, a suferit zilele trecute un transplant de ficat, evoluția postoperatorie fiind una bună. Daniela Daminescu, soția solistului Adrian Daminescu, alături de mai multe nume cunoscute în showbiz, s-a rugat pentru sănătatea lui Alexandru Paraschiv. 

Citeste si: Conacul Angelei Similea, pericol de paragină! Artista nu mai trece deloc pe la casa pe care nu reușește să o vândă FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Mesaj emoționant al soției lui Adrian Daminescu la aniversarea Angelei Similea: ”Unică, sensibilă, atât de puternică!”

”Va rog sa fim cu toții langa Alexandru. Un OM EXCEPTIONAL, BLAND, BUN, MODEST SI UN MAAAAARE ARTIST!UNIC!!! Multa SANATATE și recuperare grabnică, Alexandru. Felicitări și mult RESPECT întregii echipe medicale!!!!!”, a notat Daniela Daminescu. 

Citeste si: CNAS dă vestea așteptată de milioane de asiguraţi! Vei putea să alegi pe cine vrei - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Amicii apropiați ai lui Alexandru Paraschiv au ținut la curent pe toată lumea cu evoluția operației suferite de artistul plastic la Spitalul Fundeni din Capitală, inserând în câteva mesaje și opinii despre ceea ce înseamnă în artă sculptorul aflat acum în spital. 

”GÂNDUL BUN LA DUMNEZEU! Prietenul meu drag, ALEXANDRU PARASCHIV, sculptorul român premiat din Franța (laureat al premiului “Palme d’Arte”) și până în îndepărtata Japonie, se află la această oră în plină operație de transplant de ficat, la spitalul Fundeni! Un gând bun la Dumnezeu îi poate fi de folos!

Revenire, 25 iulie ora 09. 38:
VESTEA BUNĂ Operația s-a încheiat CU BINE, azi-noapte la ora 1! Vești noi după ora 13!
Mă rog în continuare pentru prietenul meu!

"Alexandru Paraschiv este un fericit, acceptat nu ştiu de cine, în arta de a cunoaşte trecerea haosului către concret. El a avut şansa sa fie iniţiatul căruia i s-a dat harul transpunerii în formă a a semnelor de început de lume. Alexandru nu este un arheolog, nu a descoperit nici o statuetă gumelniţeană pe care să o copieze. El, pur şi simplu, aşa simte torsul feminin, aşa simte ideea de cuplu, aşa simte în linie forţa taurului. Aşa percepe cu mintea şi sufletul începutul", spune directorul Muzeului de Artă, Dan Basarab Nanu.”, notau prietenii lui Alexandru Parasachiv, unul dintre sculptorii români de referință. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Când se redeschid școlile? Anunț ferm de la Guvern. Toți elevii sunt vizați

Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama

Cum i-a apărat un cântăreț celebru pe Fuego şi pe Angela Similea: “Vă calc în picioare dacă vă prind!”

Locul de veci al lui Mihai Constantinescu a fost pregătit din timp

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies