Papa în România 2019. Legătura incredibilă dintre Papa Francisc şi Alex Bodi! Familia iubitului Biancăi Drăguşanu locuieşte în oraşul în care a studiat Suveranul Pontif!

Nici amicii iubitului Biancăi Drăguşanu nu ştiu legătura incredibilă dintre Papa Francisc şi Alex Bodi chiar înainte de evenimentul Papa în România 2019.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Papa în România 2019. WOWbiz.ro vă dezvăluie legătura incredibilă dintre Papa Francisc şi Alex Bodi. Vizita istorică pe care Papa Francisc o face în România are loc peste doar câteva zile. Călătoria apostolică a Suveranului Pontif începe pe 31 mai, la București. În a doua zi a vizitei, Papa va merge la Șumuleu Ciuc și la Iași. Pelerinajul se va încheia pe 2 iunie, la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica şapte episcopi greco-catolici pe Câmpia Libertăţii. Papa Francisc, al cărui nume este Jorge Mario Bergoglio, s-a născut la Buenos Aires, la 17 decembrie 1936. A studiat şi a obţinut diploma de tehnician chimist, dar a ales apoi preoţia şi a intrat în seminarul din Villa Devoto, la 11 martie 1958, urmând noviciatul în cadrul Companiei lui Isus.

Citeste si: Alex Bodi se teme că o să sufere un infarct? Iubitul Biancăi Drăguşanu bea apă la greu pentru a preveni atacul de cord!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Întâlnire de gradul trei! Bianca şi Alex Bodi, faţă în faţă cu Victor Slav! E uimitor cum s-au comportat cei doi bărbaţi! EXCLUSIV!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, apariție sexy la un eveniment monden! A atras toate privirile când s-a afișat AȘA la brațul lui Alex Bodi

Papa în România 2019. Suveranul Pontif a studiat 2 ani la Alcalá de Henares 

A urmat studii umanistice în Chile, iar în anul 1963, revenind la Buenos Aires, a urmat licenţa în filozofie la Facultatea de Filozofie din cadrul Colegiului "San José" din localitatea San Miguel. Între anii 1964 şi 1965 a fost profesor de literatură şi psihologie la Colegiul "Preacurata Fecioară Maria" din Santa Fe şi, în anul 1966, a predat aceleaşi materii la Colegiul "Mântuitorul Isus" din Buenos Aires. Din anul 1967 până în anul 1970 a studiat teologia la Facultatea de Teologie din cadrul Colegiului "San José" din San Miguel, unde a urmat licenţa. La 13 decembrie 1969 a fost sfinţit preot. În anii 1970 şi 1971 a urmat cel de-al treilea ciclu de "propandat" la Alcalá de Henares (Spania). (vezi ce spun Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu despre nunta lor)

Papa în România 2019. Alcalá de Henares e a doua casă a iubitului Biancăi Drăguşanu

Aceasta este legătura incredibilă dintre Papa Francisc şi Alex Bodi, dezvăluită înainte de Papa în România 2019. Alcalá de Henares este o localitate de lângă Madrid, acolo unde trăieşte familia lui Alex Bodi, părinţii săi, Iosif şi Sanda, dar şi sora sa, Sonia, care s-au stabilit de mai multă vreme în Spania. De altfel, şi Alex Bodi a petrecut mai mulţi ani în Alcala de Henares, acolo unde a fost patronul unei discoteci. El vine în localitate de câteva ori pe an, fiind foarte legat de rudele sale de sânge. Acum două săptămâni, Bodi a fost la cimitirul din Alcala de Henares, unde a participat la înmormântarea cumnatului său spaniol, care a decedat fulgerător.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Drăgușanu, schimbare de look! Asemănare izbitoare cu Angelina Jolie

Alex Bodi îşi face un tatuaj incredibil după despărţirea de Bianca Drăguşanu! Vezi ce desen a apărut pe piciorul lui Bodi!

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Bianca Drăgușanu, cu sfârcurile la vedere lângă Bodi! ”Priveliștea” a fost de nota 10 și a atras toate privirile

Alex Bodi povestește incidentul cu Bianca și poliția! ”Am pus-o pe umăr și ne-a văzut un vecin”! De la o glumă s-a ajuns la un apel la 112! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies