Povestea incredibilă a bărbatului care a petrecut 48 de zile în comă luptând cu Covid-19, iar mama lui a murit în patul de lângă el

Un șofer de taxi a petrecut 48 de zile în comă, diagnosticat cu COVID-19, iar mama lui a murit din cauza coronavirusului, cât timp el era inconștient.

Povestea incredibilă a bărbatului care a petrecut 48 de zile în comă luptând cu Covid-19 , iar mama lui a murit în patul de lângă el
Autor: I.N.

In articol:

Povestea incredibilă a bărbatului care a petrecut 48 de zile în comă luptând cu Covid-19 , iar mama lui a murit în patul de lângă el
Povestea incredibilă a bărbatului care a petrecut 48 de zile în comă luptând cu Covid-19 , iar mama lui a murit în patul de lângă el
 

Mohammed Azeem, în vârstă de 35 de ani, spune că a intrat în stop cardiac de trei ori și a fost readus din pragul morții de către medicii de la Royal Infirnary Bradford, Anglia.

El a fost în spital 68 de zile în total, cel mai mare perioadă înregistrată datorită Covid-19 în Anglia.

Dar tragic a fost faptul că mama lui Mohammed a murit în timp ce a fost tratată pentru coronavirus, și ea, în patul de spital de lângă fiul ei bolnav.

El a fost devastat să afle că ea a murit.

Mohammed a spus: „Nu cred că asistentele ar fi putut credea că am ieșit în sfârșit din comă și am putut să vorbesc cu ei și apoi să mă ridic în picioare.”

"Știu că eram în pragul morții și nu aș fi putut trece prin asta dacă nu ar fi fost medicii, asistentele și fizioterapeuții. Nu am cuvintele pentru a spune cât de recunoscător sunt."

Mohammed a fost devastat când asistentele i-au spus că mama lui a murit. Ea a fost, de asemenea, în spital datorită Covid-19.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, amanta lui Adi Mutu. Mesaje incendiare între cei doi

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Autoritățile fac declarații despre cazul Naya Rivera: ”Nu îl mai găsim niciodată”

Citeste si: ULTIMĂ ORA: Jandarmii au amendat 13 dintre persoanele care participă la protestul din Piaţa Victoriei

„Când am ieșit din comă și asistentele mi-au povestit despre mama mea, am fost devastat.”

"Am vrut să-l văd pe tata și restul familiei, dar din cauza riscurilor de infecție nu am putut; acesta a fost unul dintre cele mai grele lucruri.

Dar asistentele m-au tratat ca și familia lor și au fost alături de mine zi și noapte, sprijinindu-mă și ținându-mă să merg și oferindu-mi un motiv pentru a mă vindeca.

Când în sfârșit mi-au spus că pot pleca acasă, nu mi-a venit să cred și, în timp ce plecam, plângeam și unele dintre asistente plângeau.

Acești oameni mi-au salvat viața. Mai am un drum lung spre recuperare, dar în fiecare zi mă simt atât de puternic. Vreau doar să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat."

Colegii de la trei secții de la Bradford Royal Infirmary s-au strâns să aplaude și să se înveselească în timp ce Mohammed a părăsit în sfârșit spitalul, o parte din Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation Trust.

Mohammed a fost internat în spital cu COVID-19 pe 14 aprilie și a fost îngrijit inițial în Unitatea de Terapie Intensivă (UCI)”.

După 48 de zile în comă, în cele din urmă și-a recăpătat conștiința și a fost transferat la Ward 6 și apoi Ward 26, de unde a fost eliberat. În total, a petrecut 68 de zile în spital.

Asistenta-șefă, Karen Dawber, a spus: „Când vedem că un pacient pleacă acasă de la spital la familia sa, acesta oferă personalului un impuls real și aduce acasă diferența pe care o fac.

Dintre toți pacienții noștri internați cu COVID-19, Mohammed a fost alături de noi cel mai mult până acum. A fost într-o situație extrem de rea, iar personalul și familia sa nu au renunțat niciodată la speranță. Povestea lui ne-a atins pe toți.

El a demonstrat un adevărat spirit de luptă și un adevărat zel de viață și îi dorim tot ce este mai bun pentru recuperarea sa ce continuă."

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Ionescu, declarații incendiare despre divorț! ”Totul s-a petrecut repede şi radical”

Ultima postare făcută de Președintele Uniunii Studenților din România, care s-a stins din viață la 22 de ani

Două focare de COVID - 19 în judeţul Timiş, unul la un spital de psihiatrie, celălalt la o unitate de procesare a cărnii

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies