Preotul Vasile Oltean, despre elevul Horia Brenciu: ”Era cel mai năzdrăvan din clasă!” Artistul a crescut în curtea bisericii Sfântul Nicolae din Brașov FOTO EXCLUSIV

Celebrul Horia Brenciu s-a născut acum 46 de ani, în Brașov, crescând într-o chilie din inetriorul bisericii Sfântul Nicolae din Șcheii Brașovului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebrul Horia Brenciu s-a născut acum 46 de ani, în Brașov, crescând într-o chilie din incinta bisericii Sfântul Nicolae din Șcheii Brașovului. Legat afectiv de locurile natale, Brenciu a filmat ultimul său clip, ”Lumea mea”, chiar în Brașov, prin locurile pe unde a copilărit, inclusiv în incinta bisericii Sfântul Nicolae, acolo unde artistul a locuit ani buni. 

Citeste si: Imagini fabuloase cu casa părintească a lui Horia Brenciu! Artistul a crescut în curtea unei biserici din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Raluca Moianu s-a distrat la o petrecere cu Horia Brenciu şi Dan Negru! FOTO

Despre cum era copilul Horia Brenciu ne-a povestit părintele Vasile Oltean (71 de ani), cărturar de seamă și preot al bisericii Sfântul Nicolae din Brașov de mai bine de patru decenii. ”Eu l-am avut elev la clasa mea de română pe Horia. Era cel mai năzdrăvan din clasă, pus numai pe șotii. Când era însă de învățat, învăța! Aici, în casa din incinta bisericii noastre, Horia a stat cu fratele și cu tatăl lui, că mama lui Horia a murit când era el mic. Străbunicul lui Horia a fost cantor al bisericii noastre, iar bunica lui făcea cel mai bun borș din Brașov! M-am revăzut ultima dată cu el când a venit să filmeze la videoclipul lui, mi-e tare drag de el!”, ne-a declarat Vasile Oltean, printre multe altele și director al muzeului ”Prima școală românească” din Șcheii Brașovului.   

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate