Primele declarații ale bărbatului din Suceava care și-a bătut fiul cu o bucată de lemn: „Îmi spuneau că nu învaţă, că-i obraznic şi am clacat''

Tatăl din Suceava care a fost filmat în timp ce își bătea fiul cu o bucată de lemn a făcut primele declarații despre incident.

Tatăl din Suceava care și-a bătut fiul
Tatăl din Suceava care și-a bătut fiul [Sursa foto: https://www.informatiata.ro/]
Autor: Ana Maria

In articol:

Bărbatul din Suceava care și-a bătut fiul cu o bucată de lemn a fost eliberat de polițiști. La întreaga scenă a asistat și mama minorului de doar șapte ani, însă nu a intervenit pentru a-l scăpa din ghearele agresorului. Ambii riscă acum să fie decăzuți din drepturile părintești, după ce imaginile au apărut pe internet și au revoltat sute de mii de oameni. 

Primele declarații făcute de tatăl din Suceava 

Tatăl din Suceava spune că regretă că a ajuns să-și bată copilul. Motivul agresiunii, spune el, ar fi comportamentul pe care fiul lui l-a avut la școală. După ce cadrele dedicatice au spus că micuțul nu învață și nu este cuminte la ore, bărbatul i-a aplicat acestuia o corecție din cauza căreia riscă să piardă tutela. 

„Din cauza presiunilor exercitate de către cineva, respectiv, doamna învăţătoare, doamna director, doamna asistentă care este în cadrul primăriei. Îmi spuneau că copilul nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat. Pe baza nervozităţii. Cu toate că nu trebuia să fac. Acum îmi dau şi eu seama”, a declarat tatăl din Suceava care a fost filmat în timp ce-și bătea fiul. 

„Mama, cât a fost el în puşcărie, a lăsat copiii de capul lor, nu i-a instruit, nu i-a învăţat nimic, i-a lăsat numai pe drumuri'', spune o rudă.

Citeste si: Petrică Cercel și-a prevestit moartea. Ce a făcut la ultima cântare- bzi.ro

Citeste si: Tatăl din Suceava care și-a bătut cu sălbăticie fiul de 7 ani a fost reținut! Bărbatul a făcut pușcărie în trecut după ce și-a violat fiica vitregă

Citeste si: Suceava: Un tată își bate cu bestialitate copilul, în timp ce mama filmează tot momentul

„Ea nu trebuia să facă copii, ei au făcut copii pentru bani, pentru alocaţii’ ’, a spus și fratele bărbatului din Suceava. 

Tatăl din Suceava care și-a bătut fiul
Tatăl din Suceava care și-a bătut fiul [Sursa foto: https://www.informatiata.ro/]

Mama minorului va fi și ea evaluată de psihologi, după ce specialiștii au rămas șocați de lipsa ei de reacție la ceea ce se întâmpla cu fiul chiar în fața ochilor ei. 

Ceva nu este în regulă cu această mamă, având în vedere că a asistat pasivă la această demonstraţie de forţă şi am rugat colegii de la Centru de Prevenire a Violenţei să evalueze psihologic mama, a declarat Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt DGASPC Suceava. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cate tipuri de aur exista?

Fetiță dispărută de trei luni, găsită fără suflare într-un subsol. Trupul Victoriei zăcea îngropat la 2 metri adâncime

Cum să lucrați de acasă în 2021

Horoscop Zilnic Sâmbătă 18 Septembrie 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor

S-a anunțat carantina în România! Florin Cîțu va da ordin clar

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

ACEST MEDICAMENT ESTE CANCERIGEN. Mulți români îl folosesc. Pfizer l-a retras de urgență

Șumudică i-a dat daună totală lui Petrescu! A dezvăluit porecla rușinoasă primită de la jucători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies