Primele declaraţii ale lui Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenţă la spital! „Încerc să mă reculeg”

Inevitabilul s-a produs și în cazul celebrei cântărețe Carmen de la Sălciua. Efortul și programul încărcat și-au pus amprenta pe sănătatea artistei, astfel că organismul i-a cedat. Vedeta a ajuns zilele trecute de urgenţă la spital, după ce s-a simțit epuizată și a făcut o cădere de calciu, înainte de a se afișa în fața fanilo

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenta la spital!
Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenta la spital!


In articol:

Carmen de la Sălciua a ajuns, acum două zile, de urgență, la spital, după ce i s-a făcut rău pe când se îndrepta spre un eveniment ce urma să aibă loc într-un club din Budureasa, județul Bihor. Norocul vedetei a fost că, lângă ea, se afla cea mai bună prietena a ei, Mihaela Niculuț, care a și dus-o la spitalul de urgențe din Brad, unde medicii i-au administrat o doză de calciu și câteva calmante. Mai mult, aceștia i-au fost făcut mai multe analize suplimentare, în urma cărora se va stabili și un diagnostic exact.

După ce a ajuns la spital, Carmen de la Sălciua a făcut prima declarație pentru a lămuri situația. Vedeta a explicat că muncește foarte mult în această perioadă și din acest motiv a avut nevoie de ajutor specializat. 

Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenta la spital!
Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenta la spital!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

„Sunt bine, am niște probleme din cauza oboselii, dar starea mea este una bună. Viaţa merge înainte și sunt foarte fericită că pot să fac multe lucruri frumoase și că sunt implicată în cât mai multe proiecte, deci mă simt bine. Încerc să mă reculeg. Sâmbătă noaptea am avut un o noapte mai grea putin, dar acum sunt bine, am avut o cădere de calciu mai severă, dar nu e nicio problemă, o țin sub control, doar că am muncit mai mult în ultima perioadă! Voi încerca să am mai multă grijă de mine și să mă odihnesc mai mult! Pe calea aceasta țin să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun și îmi pare nespus de rău că n-am mai reușit să ajuns să cânt în clubul din Budureasa, dar cu siguranță concertul va fi reprogamat cât de curând. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru gândurile bune! Vă pup!”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenta la spital!
Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenta la spital!

Citeste si: Sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp are atât de mulţi miei, încât îi face cadou! Geta vinde în piaţă brânza făcută la stâna familiei!

Carmen de la Sălciua, din nou pe primul loc în Trending 

Pe plan muzical, Carmen de la Sălciua a lansat în urmă cu o săptămână videoclipul piesei "Scuză-mă", o piesă foarte sensibilă, așa cum ne-a obișnuit îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere. Piesa „Scuză-mă” a ajuns numărul 1 în Trending la doar câteva ore de la lansare, surclasând alți artiști cunoscuți de la noi. Piesa a stat pe locul 1 timp de 6 zile, iar în prezent se află pe locul 2 în Trending și a acumulat până în prezent aproape 4 milioane de vizualizări.

"Încă un vis împlinit! "Scuză-mă" e numărul 1 în Trending pe Youtube, dar cel mai important e că e trending în inimile voastre, că vă place din ce în ce mai mult. Am compus piesa în doar 30 de minute și în alte 30 de minute am înregistrat-o, am pus tot sufletul meu în ea, asa cum fac cu fiecare piesă pe care o compun. Mă bucur că și această piesă este pe sufletul publicului. As putea să spun că am simțit asta de când am compus-o prima oară, ea reușește să transmită un adevăr emoționant, că relațiile nu sunt ușoare, dar ca iubirea adevărata trece peste orice obstacol. E minunat să ai încredere în feeling-ul tău, mai ales când părerile sunt împărțite. Mai departe, oamenii au ales și le mulțumesc că îmi sunt alături necondiționat! Vă iubesc!”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Hannelore și Bogdan de la Insulă s-au împăcat și s-au mutat împreună! Primele declarații: „Atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru”

Brigitte Pastramă, noi devăluiri despre relația cu fostul iubit: „În realitate, nu a fost logodnicul meu! Eu l-am fabricat pe Cornel Oană”

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Venus în Berbec

Ce se întâmplă în relația dintre Andra și Bogdan Mocanu! ”De două săptămâni, i-am luat telefonul și am descoperit mesaje de la fete”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies