Prodanca, interviu incredibil în celebra publicație spaniolă ”As”! ”Bărbații din Europa nu pot înțelege o femeie în lumea fotbalului, insă mie nu îmi pasă, eu acționez”

Anamaria Prodan are dedicate două pagini în prestigioasă publicație „As”

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Anamaria Prodan este în acest moment agentul numărul 1 în fotbalul românesc! O demonstrează transferurile făcute pe bani frumoși, dar în special notoritetatea de care se bucură în întreaga lumea a sportului cu balonul rotund!

Astfel, în ultima ediție a celebrei publicații „As”, Prodancăi i s-au acordat nu mai puțin de două pagini, în care s-a vorbit despre viața ei pe terenul de joc, dar și dincolo de el!

”Anamaria Prodan s-a născut pentru a fi o celebritate. Fiica unui apreciat avocat și al unei cunoscute cântărețe de muzică populară, ea a crescut înconjurată de disciplină, bogăție și faimă”, este descrierea pe care i-au făcut-o la începutul interviului jurnaliștii spanioli.

Citeste si: ”Eliberați-o pe Britney Spears!” Protest pentru celebra cântăreață care ar fi internată împotriva voinței ei într-un spital de psihiatrie

Citeste si: N-ai fi crezut! Diana și Aurel, noapte HOT în Thailanda! „Dacă tot pui mâna, pune ca lumea”

Citeste si: Meteo pe o lună! Vremea se îmbunătățește după Paște

fara descriere

Anamaria Prodan șochează în presa din Spania! ”Nu am știut niciodată cum este să nu ai bani”

”Provin dintr-o familie cu influență în România! Nu am știut niciodată cum este să nu ai bani, dar cu toate astea, am fost educate într-un sistem militar! Eu nu am avut o copilărie normală, studiam limbi străine de mică, luam lecții de pian și de canto! Cam așa era perioada aceea pentru mine! Îmi amintesc că tata îmi repeta mereu „ a doua poziție nu contează”! Din acest motiv, atunci când am crescut, am spus așa, pentru mine, a doua poziție este nimic, mai mult, și copiilor mei încerc să le induc acest lucru! Am făcut milioane de euro singură, fără ajutorul nimănui. Nu am vrut niciodată să fiu în umbra mamei. De altfel, la primul interviu, mi-am promis că voi fi cea mai importantă agentă din România”, a declarat agenta în „As”!

Anamaria Prodan șochează în presa din Spania și prin modul în care este percepută în lumea fotbalului! ”Recunosc, de-a lungul timpului, am avut dificultăți cu bărbații, în special cu cei din Europa. Ei nu pot înțelege cum o femeie a putut face istorie într-o lume a lor! Însă, mie nu îmi pasă ce cred, pentru că eu am crescut înconjurată de bărbați, gândesc ca ei, inclusiv acționez ca ei, și, de cele mai multe ori, pot să mă și cert ca ei. Este ca și cum aș fi bărbat(n.r.râde). Viața mea este fotbalul”, a conchis impresara în „As”!

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate