Raluca Bădulescu, despre cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi ”O să iasă iar discuții” VIDEO

Vedete

Raluca Bădulescu, despre cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi ”O să iasă iar discuții” VIDEO

Raluca Bădulescu, invitata lui Denise Rifai la Kanal D, a vorbit și despre relația ei cu vedetele pe care le critică pentru modul în care se îmbracă.

 

De-a lungul anilor, Raluca Bădulescu a criticat multe dintre vedetele din România din punct de vedere vestimentar, iar comentariile sale acide i-au deranjat pe unii. Acum, Denise Rifai a întrebat-o pe Raluca Bădulescu care este cel mai prost îmbrăcată vedetă din România.

”Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui...

Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan.

Andreea Balan tinuta
Andreea Balan, criticata de Raluca Badulescu pentru stilul ei vestimentar

Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta.

Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea. Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există dablaua asta de a-i copia pe cei de afară. Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei.
Să nu mai ia totul personal! Ne întâlnim la evenimente si spun: ”Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine...”
, a afirmat Raluca Bădulescu la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Raluca Bădulescu nu o place pe Andreea Marin: „Am boală pe ea...”

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Andreea Bălan s-a supărat pe Raluca Bădulescu după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar

Nu este prima dată când Raluca Bădulescu spune că Andreea Bălan este una dintre artistele de la noi care nu se îmbracă bine.

Citeste si: Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare: „ În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată”

"Nu vreau să se supere lumea pe mine, să avem discuţii, că de când avem rubrica de la Teo, "Aşa da sau Aşa nu", se mai simt ofensate diverse vedete. Ei bine, nu pot să nu zic însă că Andreea Bălan nu este prea fericit îmbrăcată. S-a mai supărat o dată pe mine şi mi-a zis la un eveniment. Eu o sfătuiesc să apeleze la stilişti sau să-şi găsească o linie vestimentară potrivită pentru ea", a declarat Raluca Bădulescu în urmă cu câțiva ani într-un interviu pentru Kfetele.