Raluca Dumitru, momentul adevărului în fața telespectatorilor: ”Au înțeles că nu sunt sinceră, sunt falsă, perversă, periculoasă”

O nouă ediție incendiară a competiției fenomen de la Kanal D, ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în această seară!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Raluca Dumitru a răbufnit, în această seară, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta se află în centrul mai multor discuții, după ce a întrecut-o pe Ruxi Opulența, dar și pe prietena ei, Viviana Sposub, în clasament. Raluca Dumitru a promis că de acum înainte le va sufla în ceafă tuturor colegelor ei de breaslă.

Însă nici Viviana nu se lasă mai prejos și declară că indiferent cine va fi pe primul loc, vrea și ea să fie acolo. „Indiferent cine e pe primul loc, vreau să fiu și eu acolo!”, a spus Viviana. 

Citeste si: Adina Halas, enervată la maxim de Raluca Dumitru: ”Mi se pare că sunt luată la mișto”. Cele două concurente și-au aruncat replici acide

În ediția din această seară, Raluca Dumitru a avut un moment în care a vrut să spună tot ce are pe suflet. Vedeta a dezvăluit faptul că ea este o persoană radicală, foarte sinceră și directă și din acest motiv oamenii de acasă, telespectatorii, pot interpreta greșit caracterul ei. 

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

Citeste si: Ce l-a trimis să cumpere Viviana Sposub pe George Burcea. Adina Halas i-a dat de gol: ”Grăbește-te că-mi trebuie neapărat”

Raluca Dumitru

Raluca Dumitru

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana Sposub, declarații incendiare

Raluca Dumitru răbufnește: "Cei de acasă au înțeles că nu sunt sincera, sunt falsa, perversa, periculoasa. Trebuie să iți dai cu părerea. 

Când vă aud, nu vă interesează...".

Între timp, Viviana Sposub spune că nu știe când o să vină furtuna, însă cu siguranță va veni. Iubita lui George Burcea a prevestit încă din ediția trecută acest lucru:  "Nu stiu exact când vine furtuna, dar cu siguranță vine..."

Mai mult decât atât, Adina Halas intervine și spune că ea nu crede în alianțele formate în competiția fenomen de la Kanal D.

Vedeta este de părere că fiecare concurentă este pe cont propriu în această competiție: "Mai, eu nu cred în alianțe.."

Viviana Sposub

Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies