Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Anca Neacșu și fostul soț! Judecătorii au respins cererea artistei: „Această căsătorie trebuie să meargă mai departe”

Divorțul dintre Anca Neacșu și fostul soț nu a fost pronunțat. De ce au respins judecătorii cererea artistei?

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Anca Neacșu a fost prezentă în sala de judecată zilele trecute, fiind convinsă atunci că mai este vorba doar despre câteva formalități până când va deveni oficial o femeie singură. În realitate, însă, lucrurile nu stau deloc așa, asta pentru că cererea sa de divorț a fost respinsă de către judecători.

În acest sens, avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre acest subiect, explicând care ar fi motivul pentru care judecătorii au respins cererea artistei.

De ce i-au respins judecătorii cererea de divorț Ancăi Neacșu

Anca Neacșu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Serkan Yaman, însă după 10 ani de căsnicie, cei doi au decis să-și spună ”Adio” și să o ia pe drumuri separate. Atunci când s-a aflat că divorțează, impresarul artistei a declarat că Anca și Serkan au luat decizia de a se despărți pentru că s-au distanțat, iar hotărârea a fost de comun acord.

Citeste si: Anca Neacșu divorțează după un deceniu alături de Serkan Yaman. Primele declarații ale artistei: „Fiecare pe drumul lui”

Citeste si: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Ei bine, însă, dacă zilele trecute Anca Neacșu a ieșit din sala de judecată, fiind convinsă că au mai rămas doar câteva formalități până când va fi o femeie liberă, în realitate însă, lucrurile au stat diferit, dat fiind faptul că judecătorii au respins cererea blondinei.

Din acest motiv, Adrian Cuculis a venit cu o serie de declarații despre subiect, explicând care ar fi cauza pentru care cererea a fost respinsă, iar divorțul nu s-a pronunțat.

"Există și situații puține, rare, dar există, când nu poți să scapi de celălalt. Atunci când ai o pretenție față de celălalt și spui: Ok, vreau să divorțez, dar tu ești de vină. Asta s-a întâmplat, sunt lucrurile foarte clare că avem un reclamat și un pârât. În momentul în care nu faci dovada că acea căsătorie trebuie desfăcută din mai multe pricini. Spre exemplu, neînțelegerea dintre soț și soție, o situație care ține de infidelitate, violență în familie sau orice ar fi, nici nu mai contează.", a spus avocatul Adrian Cuculis, pentru un post TV.

Anca Neacsu s-a cuplat cu un barbat insurat si cu copil: "Omul chiar era nefericit"

În același timp, avocatul a mai spus că în cazul în care nu reușești să faci o astfel de dovadă, respectiv că mariajul trebuie desfăcut, se poate întâmpla ca instanța să respingă cererea de divorț.

"Dacă nu reușești să faci dovada asta și ești reclamant, bineînțeles că instanța de judecată nu poate să dispună desfacerea căsătoriei în condițiile respective. Atunci în puține cazuri, acesta este unul dintre acele puține cazuri, instanța de judecată a considerat că această căsătorie trebuie să meargă mai departe. Vorbim despre un proces foarte mic atunci când faci o cerere de desfacere a căsătoriei. Părțile, fie fac dovezi că într-adevăr acolo discutăm de o situație în care unul dintre ei este vinovat sau a intervenit violența în familie, dar aici, se pare că nu au reușit să facă dovada respectivă.", a mai spus avocatul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Tănase, dezvăluiri emoționante despre moartea tatălui său. Actrița nu a fost lângă părintele său când și-a dat ultima suflare: „A fost ceva groaznic”

VIDEO| Blaze și Izabela vor deveni părinți! Modul inedit în care au făcut anunțul: "Acesta este ultimul an petrecut în doi"

VIDEO Bianca Drăgușanu și Sofia, „lupte” cu tigaia în supermarket. Diva și fiica sa au făcut un show de zile mari, în văzul tuturor

De mâine se întoarce roata. 4 zodii vor fi pe val

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Incredibil! Cât a ajuns să coste un brad de Crăciun

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies