Răzvan Botezatu cere intervenția poliției în cazul Vulpiței bătute de Viorel! ”Vorbim de un abuz fizic acoperit de niște oameni”

Răzvan Botezatu cere o anchetă a poliției în cazul preupuselor violențe la care este supusă Vulpița de către Viorel.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Răzvan Botezatu este prima vedetă care cere ca poliția să se autosesizeze în cazul ”Vulpița bătută de Viorel”. Fost angajat al trustului la care a lucra și asistenta Emily Burghelea, cea care a aruncat bomba despre bătăile încasate de Veronica din Blăgești, Bote susține că este șocat că nimeni nu încearcă s-o salveze pe aceasta și toți cei implicați în această poveste sunt preocupați să iasă cu o imagine cât mai bună.

”Spune NU violenței. Poliția trebuie să se autosesizeze și să demareze o anchetă”, a scris Răzvan Botezatu pe contul lui de socializare, comentând cazul ”Vulpția bătută de Viorel”.

Cazul Vulpița bătută Viorel: Răzvan Botezatu cere intrevenția poliției! ”Viorel trebuie să plătească”

”Vă spun sincer că sunt șocat în aceste momente. Am lucrat în televiziune și am văzut multe la viața mea, însă de această dată sunt șocat. Ceea ce văd în presă, ceea ce văd la televizor sau pe Youtube mă șochează.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Vorbim de un abuz fizic. Un abuz FIZIC și se pare că este ”acoperit” de niște oameni. Nu știm dacă este adevărat sau nu, însă, când toți se războiesc în declarații și care de care vrea să aibă imaginea mai curată, să nu uităm de ea, de Veronica. Dacă această fată a fost supusă unui abuz fizic de atâta timp și nimeni nu a făcut nimic, atunci situația este foarte gravă! Și dacă se dovedește acest lucru, atunci Viorel trebuie să plătească.

Trăiesc și provin dintr-o familie în care, din păcate, am asistat la scene de violență din cauz atatălui meu, Dumnezeu să-l odihnească. Acele violențe din familie m-au marcat și poate că am rămas cu sechele din copilărie. Nu vreau să știu ce este în sufletul Veronicăi dacă acest abuz fizic există”.

Citeste si: Martorul-cheie, care spunea că știe tot despre bătăile îndurate de Vulpița, și-a schimbat brusc declarația, după ce a stat de vorbă cu trustul! „Nimeni din televiziune nu a greșit cu nimic”

Citeste si: El e iubitul secret al lui Emily Burghelea! Cei doi au fost într-o vacanță romantică: „De la Viena, cu dragoste” FOTO

Citeste si: Ipoteză șocantă care dă totul peste cap: Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată pentru a-i face loc Veronicăi în postul de asistentă TV

Cazul Vulpița bătută Viorel: Răzvan Botezatu cere intrevenția poliției! ”Veronica e ușor de manipulat”

”Să nu uităm că Veronica, se pare că nu are un intelect bine dezvoltat. Și atunci, din cauza familiei, din cauza copilăriei, pentru că nu prea a fost pe la școală, că n-a trăit în mediul în care să învețe mai mult, ea poate fi ușor manipulată.

Nu știu ce să cred, dacă Emily, care a aruncta bomba asta pe piață spune tot adevărul sau a înflorit-o, nu știu dacă cei de la Acces Direct chiar au acoperit toată această chestie. Sau jurnaliștii care au umblat după Vulpița și Viorel n-au spus mai departe. Dar eu cred că în orice există un sâmbure de adevăr. Și eu vreau să se afle adevărul pentru că eu spun mereu NU violenței”, a spus Răzvan Botezatu într-un live pe contul lui de socializare, în cazul ”Vulpița bătută de Viorel”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluiri uluitoare. Emily avea dreptate! Scandalul uriaș din apartamentul în care Vulpița locuiește cu Viorel. Au venit trei mașini de poliție, iar o vecină a ieșit la ușă cu...

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Câți bani i se cer? Suma e exorbitantă

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Emily Burghelea nu se lasă și continuă seria dezvăluirilor! „Am ceva ce ei nu au! Am adevărul de partea mea!”

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct! S-a aflat adevărul!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies