Răzvan Ciobanu, jefuit de 600000 de euro: „A fost hoție...”

Răzvan Ciobanu, jefuit de 600000 de euro. Cine a făcut această dezvăluire șocantă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Răzvan Ciobanu nu a avut parte de cei mai fericiți ultimi ani din viața sa, iar din 2011 și până în ziua în care și-a pierdut viața într-un cumplit accident a întâmpinat o mulțime de probleme.

Irina Schrotter spunea zilele trecute că acesta era un geniu al modei, însă că nu avut noroc să aibă și un manager bun care să îi vândă creațiile, iar acest lucru l-a ruinat.

Citeste si: Milionarul Alex Faur, condus astăzi pe ultimul drum: „Nu înţeleg de ce nu a mers să se trateze în străinătate...”

Citeste si: Cea mai puternică rugăciune pentru Sâmbăta Luminată! Te scapă de toate necazurile

Citeste si: O bătrână din Suceava, violată timp de trei ore, l-a iertat pe agresor! Ce i-a promis bărbatul

Răzvan a plecat în America după ce a rămas fără bani

În 2011, Răzvan a rămas fără o sumă importantă de bani, după ce a fost jefuit chiar de către cei mai buni prieteni ai săi.

Eu am fost furat. Pe faţă, de cei mai buni prieteni ai mei. Nu am nicio jenă să spun, a fost hoţie. M-am trezit brusc din prostia mea, încrederea pe care o aveam în oamenii aceia.

Am pierdut 600 000 de euro, cu case, maşini. M-am trezit fără nimic. Nu mai ai ghidaj, nu ştii ce se întâmplă. Am avut noroc cu o fată care nu pot să spun că atunci îmi era prietenă, îmi era client.

A venit şi mi-a spus: peste două zile ai bilet în LA, să nu dea naiba să nu fii în aeroport. M-am dus. Ea m-a tras de acolo. Îi datorez viaţa. Femeia respectivă este omul care mi-a salvat viaţa.

M-am întors din LA scăpat de o problemă gravă, abuzul de alcool, abuz de somnifere, m-am întors scăpat de aceste lucruri. Mă refugiam în alcool pentru că voiam să uit de realitate. M-am întors fără a avea nimic şi fără să ştiu de unde să încep", a spus Răzvan Ciobanu în 2011, în cadrul unei emisiuni Tv.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate