Relația cu un bărbat divorțat: la ce să te aștepți și ce nu-ți spune nimeni

Ce nu iti spune nimeni despre relatia cu un barbat divorta. La ce sa te astepti

Distribuie pe:

Autor: R.L.

relatia cu un barbat divortat, la ce sa te astepti
relatia cu un barbat divortat, la ce sa te astepti


In articol:

Adevărata și definitiva dragoste nu se întâlnește mereu din prima încercare. Poate că este de vină pasiunea tinereții care ne face să spunem prea grăbiți „DA!'.

Fără să cunoaștem suficient partenerul, fără a avea înțelepciunea de a ști cum să trecem peste obstacole, fără diplomația cu care să aplanăm conflictele în familia extinsă. Este ceva care să garanteze că a doua căsnicie este reușită? Relația cu un bărbat divorțat: la ce să te aștepți și ce nu-ți spune nimeni.

Citeste si: Câți bani câștigă Ioana Tufaru de pe urma părinților ei! Ioana încasează drepturi de autor pentru actorii Anda Călugăreanu și Dan Tufaru!

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: 6 greseli de distantare sociala care te pun in pericol de infectare cu coronavirus

Citeste si: Coșmarul fără sfârșit al bătrânei de 83 de ani care a fost concediată acum un an de la grădinița la care lucra! După ce a fost dată afară, femeia de serviciu a ajuns ca pârât în fața judecătorilor!

 

Relația cu un bărbat divorțat: la ce să te aștepți și ce nu-ți spune nimeni

Ai decis că drumurile voastre trebuie să se despartă pentru că nu mai este nicio cale care să vă mai țină împreună. Îți consumi „doliul' despărțirii și durerea firească ce îl însoțește mai multă sau mai puțină vreme, dar… viața merge înainte. Te ridici, netezești ce era șifonat și nu spui „NU' unui al doilea mariaj. Sau – cine știe?! – nu ai fost niciodată căsătorită până acum pentru că nu ți-ai dorit acest lucru. Dacă ai cam 40 de ani sau mai mult, e mai puțin probabil să întâlnești un bărbat apropiat vârstei tale, care să nu mai fi fost căsătorit niciodată. Șansele sunt mari ca el să fie divorțat și dornic „să-și refacă viața'.

Ce provocări aduce relația cu un bărbat divorțat? Și ce surprize? Destule… Amintește-ți că un bărbat divorțat este unul cu experiență într-o relație de lungă durată, care duce în spate propriul bagaj. Citeste continuarea pe Avantaje.ro.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Uber Eats se retrage din România. Adio! „Am luat decizia dificilă...”

Relația cu un bărbat divorțat: la ce să te aștepți și ce nu-ți spune nimeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies