Remus Boroiu, fratele lui Andy de la Survivor România, e campion la bodybuilding

Remus Boroiu, fratele lui Andy de la Survivor România, este campion national la bodybuilding. Cei doi frați se pot întrece în mușchi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Andy este considerat liderul echipei Războinicilor de la Survivor România, asta deși câteva săptămâni, el nu a putut concura din cauza unei accidentări la un braț. Însă, când a intrat în competiție, Andy a luat puncte pentru echipa sa.

Toată lumea îl admiră pe Andy de la Survivor pentru trupul său bine lucrat la sală, el fiind campion la bodybuilding. Puțină lume știe însă că și fratele lui Andy, Remus Boroiu este campion national la bodybuilding.

fara descriere

Despre relația lui Andy de la Survivor România cu fratele său, ne-a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Andreea Ghinescu, fostă concurentă la Puterea Dragostei și prietenă din copilărie cu cei doi băieți. Remus este mai mare ca Andy cu 4 ani, iar de la acesta a luat războinicul de la Survivor pasiunea pentru culturism. ”Andy și Remus se băteau mereu când erau mici. Abia îi despărțea mama lor”, ne-a mai spus Deea.

Citeste si: Andrei Ciobanu, Războinicul de la Survivor România, drama care l-a îngenuncheat: „S-a luptat cu o boală necruțătoare!”

fara descriere

Într-un vlog, Andy a povestit despre cum s-a apucat de culturism. ”La vârsta de 13-14 ani m-am apucat de sală și mi s-a spus că sunt prea mic de vârstă și că aș putea să rămân scund, ceea ce s-a întâmplat pentru că și tata și fratele meu sunt mai înalți ca mine”, a povestit Andy.

Citeste si: Ce spune Gina Chirilă despre nominalizarea spre eliminare a lui Bogdan Vlădău de la “Survivor România”

Citeste si: Tatăl Asianei Peng este cel mai înalt chinez din România! Cum arată și ce înălțime are părintele micuței gimnaste de la Survivor?

fara descriere

Remus Boroiu, fratele lui Andy de la Survivor, a fost concurent la diverse emisiuni tv

Remus Boroiu, fratele lui Andy de la Survivor, a fost și el concurent la diverse emisiuni tv, unde și-a arătat abilitățile sportive. Acum însă își sprijină fratele din fața televizorului

fara descriere

”Succes frate!

Ps: pentru cei care încă nu au înțeles încă (am zeci de mesaje ”Andi chiar e fratele tău?”)... Dacă avem același tată, aceeași mamă și îl numesc frate , oare chiar este fratele meu?”, a spus glumind Remus Boroiu la una dintre pozele în care apare alături de Andy de la Survivor.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate