Revoltă în cazul Caracal! Colegele Luizei Melencu au fost chemate la audieri la șase luni de la dispariția fetei

Colegele Luizei Melencu au fost citate de DIICOT pentru a da declarații în cazul dispariției Luizei Melencu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Colegele Luizei Melencu au fost chemate la audieri la șase luni de la dispariția fetei.

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea, scandal uriaș cu poliția! A acuzat un agent că i-a ”înscenat” o infracțiune

Citeste si: Alina Vidican, pe muchie de cuțit, în SUA! Fosta soție a lui Cristi Borcea are probleme uriașe cu legea și își riscă traiul îmbelșugat din Miami EXCLUSIV

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Revoltă în cazul Caracal! Colegele Luizei Melencu au fost chemate la audieri la șase luni de la dispariția fetei

Fetele, colege și prietene cu Luiza Melencu, au fost chemate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj să dea declarații în cursul zilei de astăzi, începând cu ora 11.

fara descriere

Procurorii spun că această acțiune este una necesară pentru a vedea cu cine a vorbit Luiza înainte să fie dată în dispariție. 

Una dintre fete s-a revoltat și a scris un mesaj pe Facebook prin care și-a exprimat nemulțumirea. Fetele sunt de părere că familia Dincă este favorizată în acest caz, iar ele obligate sădea declarații. 

fara descriere

„Noi, colegii Luizei, primim citaţie şi, dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă şi cei din familia lui Dincă stau bine mersi. Bravo, Politia Română!”, a scris una dintre colege pe Facebook.
Bunicul Luizei s-a revoltat și el în acest caz și spune că anchetatorii cheamă noi martori la declarații pentru că vor să tragă de caz.
„Ce ar putea spune aceşti copii după 6 luni? Fetele sunt speriate, nu înţeleg de ce sunt chemate, de ce au calitate de martori. Bătaia de joc este mult prea mare. Vor să tragă de dosar, sunt sigur de asta. Interesele sunt prea mari”, a declarat Stelian Iordache, potrivit Adevărul.
Alături de colegii Luizei vor fi la tribunal mama și bunicul Luizei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate