Românca fotomodel de 120 de kilograme s-a stabilit în Dubai! Diana Secară şi-a tras iubit arab şi realizează pictoriale printre cămile!

Amicii Dianei Secară ştiu că românca fotomodel de 120 de kilograme s-a stabilit în Dubai.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că românca fotomodel de 120 de kilograme s-a stabilit în Dubai. În ciuda greutăţii, Diana Secară are o carieră prodigioasă în modelling, fiind printre cele mai apreciate fotomodele “plus size”. "Toată lumea spune că e uşor să fii un model plus size, dar nu este aşa. Toată lumea are impresia că noi mâncăm mult, nu e adevărat. Mâncăm normal, dar nu mă abat de la nimic", a declarat Diana. (vezi cele mai sexy fotografii cu Pluşica)

Citeste si: Imagini incendiare cu cea mai sexy româncă din Miami! Diana Nicoraș a pozat dezbrăcată

Citeste si: Nuntă în showbiz! Fotomodelul s-a logodit cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie! Ea are 22 de ani, el 57

Citeste si: Andreea Sasu s-a combinat cu un sportiv celebru! Vezi cine este noul partener al româncei care l-a cucerit pe Philipp Plein!

Românca fotomodel de 120 de kilograme s-a stabilit în Dubai: "Trebuie să fii foarte atentă să rămâi la aceleaşi dimensiuni" 

"Cred că şi cele mai slabe au încercat cândva să slăbească. Am încercat şi eu şi mă aşteptam ca finalul să fie glorios. De fapt, nu s-a schimbat nimic, doar o parte din corpul meu. Nu e aşa uşor să fii model plus-size pentru că trebuie să fii foarte atentă să rămâi la aceleaşi dimensiuni. E nevoie să ai un corp tonifiat. Nu trebuie să ai puncte de celulită sau vergeturi", a mai declarat Diana Secară.

fara descriere

Românca fotomodel de 120 de kilograme s-a stabilit în Dubai. Diana Secară adoră să pozeze în deşert

De curând, românca fotomodel de 120 de kilograme s-a stabilit în Dubai. Diana colaborează cu o agenţie din Emiratele Arabe Unite şi este vedeta mai multor pictoriale, cele mai apreciate fiind cele realizate în deşert, printre cămile. Diana este realizată şi din punct de vedere al vieţii sentimentale, pentru că a devenit iubita unui arab care o răsfaţă cu călătorii în India, Malaezia sau Thailanda.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate