Roxana, de la „Puterea dragostei”, despre plecarea grecului Alexander: „Acel cadou pe care i l-am dăruit...”

Roxana de la Puterea dragostei a vorbit despre relația cu Alexander. Ce spune concurenta despre grecul care i-a furat inima

Distribuie pe:

Autor: M.V.


La scurt timp după ce s-a aflat că grecul Alexander s-a descalificat din casa „Puterea dragostei”, Roxana reacționează.

Concurenta a declarat de mai multe ori că este îndrăgostită de Alexander, iar sâmbătă a vărsat lacrimi amare pentru el. Din păcare pentru ea, tânrăul suferea după iubita lui grecoaică și a decis să iasă din concurs.

Roxana, mesaj despre cadoul pe care i l-a făcut lui Alexander

În timp ce Roxana plângea după grecul Alexander de la Puterea Dragostei Grecia, acesta era hotărât ce să facă.

Citeste si: Hamude de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Bianca! Ce a spus despre tânără după ce a plecat din casă

Citeste si: Scandal pe zeci de mii de euro la azilul în care a trăit Zina Dumitrescu! Ce s-a întâmplat cu banii din contul ”colegei” creatoarei? Patronul azilului a cerut judecătorilor să rezolve situația

Citeste si: Cristina Şişcanu, şocată de comportamentul unor bărbaţi! I-au trimis poze deocheate cu ei! Vezi cum a reacţionat vedeta!

„Da, eu sunt îndrăgostită de el, însă el nu mă place pe mine, e două-trei zile nici nu a vrut să mai vorbească cu mine. Știu că azi trebuie să ia o decizie, și dacă o place, probabil o să plece după ea”, a spus Roxana plângând în gala de sâmbătă de la Puterea Dragostei.

În urmă cu puțin timp, Roxana a întors foaia, iar acum nici nu mai vrea să audă de Alexander:

„Haideți să vă explic ceva. Nu am fost îndrăgostită de Alexander (asta am crezut eu în sinea mea), însă am fost atrasă fizic foarte mult de el, o atracție foarte puternică.

Asta nu înseamnă că am fost îndrăgostită cum am crezut eu în mintea mea. Am vrut să lămuresc acest aspect, iar acel cadou pe care i l-am dăruit a fost înmânat pentru ca el să aibă o amintire de la mine, nimic mai mult. Fiecare acum pe drumul său, separat. Sper să v-am lămurit și m-ați înțeles”, a scris Roxana pe pagina sa de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: