Roxana de la ”Puterea Dragostei” se lansează în muzică! Fosta concurentă a înregistrat deja prima melodie!

Roxana de la ”Puterea Dragostei” pare decisă să își construiască o carieră cât se poate de solidă în lumea showbiz-ului, motiv pentru care, de curând, a intrat în studioul de înregistrări pentru a cânta o nouă melodie.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a decis să se reorienteze din punct de vedere al carierei, motiv pentru care, alături de alți concurenți ai emisiunii, a decis să se lanseze în muzică.

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei” explică povestea imaginilor cu ea făcând videochat! Declarații exclusive

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

Citeste si: Roxana, despre Livian de la Puterea Dragostei! ”O sa aflu daca putem să fim iubiți”

De altfel, deja, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a și intrat în studioul de înregistrări și a făcut o melodie la care este vocea principală, focoasa concurentă fiind cea care cântă refrenul piesei care este, culmea, chiar despre ea. ”Melodia este o combinație între hip-hop și trap, este genul de piesă care chiar mă reprezintă. Mi-a plcăut exteriența de a cânta, abia aștept să filmăm, zilele viitoare, și videoclipul piesei”, ne-a spus, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Mai mult decât atât, Roxana de la ”Puterea Dragostei” ne-a dezvăluit că melodia care va reprezenta lansarea ei ca și cântăreață este făcută în colaborare cu alți foști concurenți ai emisiunii moderate de Andreea Manxtea. ”Melodia o cântă alături de Turcu (de la Puterea Dragostei, n. red.) și de Ggeneral paul, iar la versuri ne-a ajutat foarte mult și Raju. Iar versurile piesei îmi plac foarte mult, sunt chiar despre mine, mă arată așa cum sunt eu, în realitate. Vom lansa și un videoclip la piesă, dar încă mai avem de aranjat o serie de lucruri, să punem la punct, să alegem și să rezolvăm locațiile”, ne-a mai dezvăluit Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

 

Roxana și Andy, cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, au îngropat securea războiului!

 

Roxana Buzoiu și fostul ei iubit de la Puterea dragostei, Andy Adetu, au lăsat deoparte neînțelegerile și resentimentele și au ajuns din nou împreună. De data aceasta pentru a face reclamă unui magazin de haine. Roxana și Andy de la Puterea dragostei au făcut împreună o ședință foto pe străzile din București. Foști concurenți în emisiunea matrimonială de la Kanal D și foști parteneri, Andy și Roxana au fost manechini pentru a promova un brand de haine.

 

Ce a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei” despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Roxana Buzoiu nu a rămas datoare față de Iancu Sterp, cel care i-a fost iubit în ultima perioadă la Puterea dragostei, și i-a dat o replică dură la două luni de la despărțire. De altfel, chiar în săptămâna finalei primului sezon, Iancu avea să pună punct idilei, iar motivul deciziei a fost legat de atitudinea tinerei. De altfel, puțin mai târziu, în premieră pentru WOWbiz.ro, el avea să detalieze mai mult pe marginea acestui subiect. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Pe de altă parte, nici frumoasa femeie nu a rămas datoare. Roxana a vorbit despre relația cu Iancu Sterp, în stilul ei, fără menajamente. "Mi-a plăcut de el, dar este un băiat imatur. Așa am simțit însă atunci să fac, să îl iubesc. Acum, nici nu se mai pune problemă. Mă voi întoarce la el cu siguranță. Sigur, când voi avea 60 de ani și voi merge în baston!", a spus, amuzată, Roxana de la ”Puterea Dragostei” într-un live pe kfetele.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate