Ruby a trecut prin clipe de groază după ce și-a pus silicoane! I s-a deschis operația: „Era carne vie”

Ruby a povestit desper experiențele neplăcute trăite după operația de mărire a sânilor. Acum regretă că și-a pus silicoane.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ruby a vorbit de mai multe ori despre nemulțumirile legate de sânii ei. Frumoasa artistă a povestit că, a doua zi după operația de mărire a sănilor, a urcat pe scenă. Nu a respectat indicațiile medicului și a trecut prin chinuri îngrozitoare.

„În ultimii 7 ani, am avut complex. Eu nu mi-am văzut sânii de foarte multe ori, am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa. Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a deschis operaţia, era carne vie, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leucoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci”, a povestit Ruby, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Alexandra Ungureanu a ascuns până acum boala de care suferă: „N-am vorbit niciodată despre chestia asta”

fara descriere

Ruby regretă operațiile făcute la nivelul sânilor

„Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat, și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul.

După ceva ani, am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile, că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a declarat Ruby, pentru VIVA!, în urmă cu ceva timp.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate