Ruinele vilei lui Irinel Columbeanu, vizibile din satelit! Detaliul bizar observat de sus: ”Incediul a fost un furt deghizat”! Dezvăluiri exclusive

Au trecut 6 luni și jumătate de la incendiul care a mistuit palatul lui Irinel Columbeanu de la Izvorani. Urmele dezastrului se văd din satelit.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu, la casa din Izvorani
Autor: Radu Constantin

In articol:

Oamenii legii nu au anunțat nici acum posibilele cauze ale incendiului de la vila din Izvorani din noaptea de 31 octombrie 2020. Nimeni nu-și poate explica cum o casă nelocuită de ani buni poate lua foc de la sine.

Dezastrul de la Izvorani se vede ”din cer”

Între timp, urmele teribilului incendiu se văd și din satelit. Ceea ce era odinioară palatul lui Irinel Columbeanu, a rămas acum doar o ruină sub forma unei pete negre cu forme neregulate. Casa a ars în totalitate, din ea rămânând doar câțiva pereți exetriori, și aceia înegriți de fum. Acoperișul s-a prăbușit iar în locul piscinei cochete a rămas doar o pată neagră. Pagubele, spun specialiștii, se ridică la aproape 4 milioane de euro, prețul cu care era scoasă vila la vânzare de un misterios nou proprietar al cărei identitate, Columbeanu a refuzat s-o facă publică.

Vila Columbeanu satelit
Așa arată casa lui Columbeanu văzută din satelit[Sursa foto: Imagine: Google Earth]

Casa lui Columbeanu, satelti
Casa lui Columbeanu, văzută din satelit, în 2007

Un detaliu interesant care se poate remarca din satelit este acela că incendiul, deși a fost de mare intensitate, nu s-a extins deloc în afara imobilului.

Focul nu a ajuns la propietățile din apropiere (proprietatea lui Columbeanu e vecină cu Centrul de Recreere al MAI), nu a ajuns la terenul de tenis din curte și nici măcar nu a afectat vegetația crescută din abundență de pe malul lacului Snagov până aproape de casă. Privind imaginea, ai impresia că imobilul ar fi fost distrus de o explozie, nu de un incendiu.

Citeste si: Irina Columbeanu a revenit în mediul online! Reacția uluitoare a internauților: „În sfârșit”

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Acest lucru indică faptul că focul a pornit, într-adevăr, din interiorul casei. Pompierii au povestit că primul s-ar fi aprins parterul, după care focul s-a extins spre acoperiș. Anchetatorii nu-și pot explica totuși de la ce a pornit incendiul, mai ales că într-o casă nelocuită nu există pericolul de a se lăsa gazele sau electricitatea în funcțiune. O posibilă variantă pe care o iau în calcul inclusiv anchetatorii este că a fost vorba de o mână criminală.

Citeste si: Irinel Columbeanu, despre proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor: ”Un pește prost”! Cel mai întunecat secret al iubitei lui Mr Pink! Legătura cu cazul Caracal!

Irinel Columbeanu: ”Cred că au furat fresca lui Bălașa”

Ipoteza unui incendiu provocat de om este susținută chiar și de Irinel Columbeanu, fostul proprietar al casei. Acesta spune că cel mai probabil, incendiul a fost un ”furt deghizat” și că cineva a dat foc casei pentru a-și șterge urmele.

Irinel Columbeanu vilă
Ruina vilei, după incendiu

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă…Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.”, a explicat Irinel Columbeanu la Prima TV.

Irinel Columbeanu vila
Așa arăta odinioară vila lui Irinel Columbeanu

Furt sau nu, din averea de odinioară a familiei Columbeanu a rămas doar un tablou dezolant, care ste vizibil chiar și din înaltul cerului.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Irinel Columbeanu, despre proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor: ”Un pește prost”! Cel mai întunecat secret al iubitei lui Mr Pink! Legătura cu cazul Caracal!

Irinel Columbeanu, dezvăluiri inedite din timpul căsniciei cu fosta soție, Monica Gabor: „Visul ei a fost să ajungă la...”

Cine este Teo, juratul de la Stand-Up Revolution. Claudiu Teohari, părintele stand-up-ului românesc

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Denise Rifai a fost ȘOCATĂ! Informația pe care a aflat-o chiar la TV

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Agent secret: „Eu am ucis-o pe prințesa Diana”. Casa Regală e în stare de șoc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies