S-a aflat în sfârșit! Ce face cu adevărat Ricardo de la Puterea dragostei în America! Avem toate detaliile

 Ricardo de la Puterea dragostei lucrează în Los Angeles la un restaurant

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

De mai bine de o lună, Ricardo Filip se află în Statele Unite, așa cum de altfel a și povestit la Puterea dragostei și apoi în toate interviurile live de la WOWbiz.ro

Dacă inițial, s-a vorbit că, în America, fostul concurent din show-ul amoros ar merge pentru un job care să aibă legătură cu lumea filmului, ei bine, ultimele bârfe venite pe adresa redacției sunt altele. "Ricardo este angajat la un restaurant, iar acolo, mai este coleg și cu o româncă", s-a menționat în informația scrisă.

Citeste si: După ce l-a lovit pe Jador, Roxana și-a făcut bagajele și a plecat: „Ea are probleme psihice”

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador ar fi trebuit să facă astăzi actele pentru viză! Surpriza neplăcută de care au avut parte: "Pe bune?!"

Citeste si: Scandal fără precedent la Puterea dragostei! Roxana a bătut-o pe Bianca și l-a lovit pe Jador: "Ce capac i-a dat!"

fara descriere

Ricardo de la Puterea dragostei are job în Los Angeles! ”Realitatea este următoarea” 

Dacă este adevărat că Ricardo de la Puterea dragostei are un job în Los Angeles într-un local, am încercat, firește, să aflăm și noi. Iar răspunsurile nu au întârziat să apară! Surse apropiate lui au vorbit, în premieră pentru WOWbiz.ro, că bărbatul muncește la un restaurant, însă nu este meseria lui de bază acolo, în Statele Unite, fiindcă nu are un program permanent, ci doar part-time. "Realitatea este următoarea, în locația respectivă, el este hostess, concret, conduce oamenii la mese și atât! Are grijă ca totul să fie în regulă pentru clienți. Lucrează doar o data pe săptămâna, în rest, are alte proiecte", au spus persoane din preajma fostului iubit al Ralucai.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate