Să vezi și să nu crezi! Coșciugul cu defunctul trebuia să ajungă la groapă, dar a rămas blocat în lift! Ce a urmat după întrece orice imaginație

O situație mai puțin obișnuită a avut loc în Italia, în Montemurlo, din regiunea Prato.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi! O înmormântare s-a transformat rapid într-un banc amuzant, după ce un coșciug a rămas blocat într-un lift, în drum spre capelă.

Întreaga scenă a avut loc în comuna italiană Montemurlor, din regiunea Prato, Italia. O femeie decedată urma să fie înmormântată ca la carte, însă coșciugul în care se afla a avut parte de o ”întârziere”, și nu a mai ajuns la timp la groapă. Șeful cimitirului și alți doi gropari au luat coșciugul și l-au urcat în lift, pentru a-l duce la capelă, însă planul nu fost tocmai așa cum se așteptau. Mai mult decât atât, conform La Nazione, mai mulți oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe femeie.

Astfel că la Cimitirul Rocca s-a instalat panica printre angajați, dar nici membrii familiei nu s-au lăsat mai prejos! Aceștia și-au dat seama că ceva se întâmplă, având în vedere că cei trei bărbați nu mai apar cu sicriul femeii.

Citeste si: Crimă în Constanţa! Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort în casă! Era înjunghiat

Citeste si: Cutremur de suprafaţă de 6,9 grade! Unde s-a produs

Citeste si: Făcea un live cu fratele ei, când a văzut că are o umflătură la gât! Așa a aflat că avea cancer tiroidian una dintre cele mai cunoscut vloggerițe românce

După ce au mers la lift să vadă ce se întâmplă, au realizat că sicriul și cei trei bărbați erau ”captivi” ai liftului, el rămânând blocat între etaje. Între timp, preotul aflat la fața locului a oficiat slujba și a sfințit groapa, fără trupul neînsuflețit al femeii. Aproape 30 de minute au stat pompierii să îi scoată pe cei trei oameni, fără coșciug. Pe de altă parte, cât pompierii se chinuiau să scoată sicriul din lift, preotul a continuat slujba de înmormântare.

După întreaga scenă, groparii au reușit să aducă sicriul cu trupul neînsuflețit al femeii, pentru a fi depus în groapa deja sfințită de preot, iar liftul a intrat imediat în reparații. Liftul este folosit pentru transportarea coșciugelor, dar și pentru bătrânii care nu pot urca scările.

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate